Af Amalie Abildgaard - 17/08-17 09:40

Chris Brown om overfaldet på jaloux Rihanna: - Jeg blev endnu mere rasende og tævede videre på hendeChris Brown om overfaldet på jaloux Rihanna: - Jeg blev endnu mere rasende og tævede videre på hende

For første gang nogensinde taler verdensstjernen Chris Brown ud, om hvad der skete den februarnat mellem ham og Rihanna. Natten, der betød plettet straffeattest for den dengang 18-årige RnB-sanger, fordi han havde tæsket sin daværende kæreste Rihanna.

storybild

Chris Brown blev dømt til fem års ubetinget fængsel for at have tæsket popstjernen Rihanna. (Billede: LUCY NICHOLSON)

Brown taler ud i dokumentaren 'Welcome to my life', skriver TMZ.

Kendisparret mødte hinanden i en tidlig alder, da de begge var på vej op ad karrierestigen i musikbranchen.

»Jeg var 15 år, da vi første gang mødtes. Jeg havde set hende på billeder og hørt hendes musik. Jeg synes, hun var sød, og jeg ville gerne lære hende at kende,« starter Chris Brown ud med at fortælle om Rihanna.

Først var de venner, men en aften spurgte Chris Brown, om hun ville være kærester, da de alligevel hang ud hele tiden. Han fortalte, at han elskede hende.

»Det var som et eventyr«, forklarer Chris Brown i den nye dokumentar.

Men samtidig var parret også plaget af, at verdenspressen ikke ville lade dem være i fred. Hvor end de gik hen fulgte hundredvis af fotografer dem i hælene.

»Vi var som rockstjerner i en alder af 16 og 17 år. Og det var farligt,« siger Chris Brown.

Men det stoppede ikke det forelskede par dengang. Efter VMAs i 2007 fortalte Chris Brown 'Umbrella'-sangerinden, at han ville gifte mig med hende, men samtidig måtte han også være ærlig over for hende. Han fortalte hende, at han havde haft sex, før han mødte hende. Og efter den oplysning gik det ifølge Chris Brown ned ad bakke.

»Vi havde verbale slåskampe mod hinanden, der med tiden førte til fysisk vold,« siger han.

Og en aften eskalerede det. Som mange medier dengang beskrev, udspillede volden sig i en bil af mærket Lamborghini.

»Rihanna ville se min mobil og blev jaloux over nogle sms'er, jeg havde modtaget. Hun sagde, hun hadede mig og forsøgte at sparke mig,« fortæller Chris Brown og fortsætter:

»Lige pludselig slår jeg hende virkelig hårdt. Jeg flækkede hendes læbe, og hun spyttede blod i munden på mig, som jeg kunne smage. Jeg blev endnu mere rasende og tævede videre på hende, og hun prøvede at mase mine kugler, mens jeg kørte, så jeg bed hende i armen,« siger han.

Chris Brown holdt ind til siden få kilometer fra hjemmet og skubbede Barbados-sangerindens hoved ind i ruden på bilen med sådan en kraft, at hun fik en stor bule.

»Jeg følte mig som et monster,« husker Chris Brown tilbage.

I dag fortæller han, at episoden ændrede hans liv.

»Når jeg kigger på billederne af Rihanna efter voldsepisoden, ser jeg på dem og tænker: Det er ikke mig. De billeder vil jage mig for evigt,« slutter han.

Chris Brown blev idømt fem års betinget fængsel, et halvt års samfundstjeneste og en bøde, der skulle doneres til voldsramte kvinder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx