Af Nadia Guldbæk Welch - 05/02-18 17:09

Født af rugemor: Nu bliver Kim Kardashian og Kanye Wests lille ny endelig vist fremFødt af rugemor: Nu bliver Kim Kardashian og Kanye Wests lille ny endelig vist frem

Efter tre uger har omverdenen nu fået hende at se.

storybild

Parrets datter kom til verden i januar. (Billede: RINDOFF-BORDE / BESTIMAGE)

Kim Kardashian og Kanye West fik en lille datter i midten af januar, men de har ikke delt hende med omverdenen. Før nu. Og det er på en lidt anden måde, end det er foregået med parrets andre børn.

For det første glimt af den lille ny kom søndag aften i forbindelse med, at Kim Kardashians lillesøster, 20-årige Kylie Jenner efter flere måneders spekulationer endelig offentliggjorde, at hun har født en datter.

I den forbindelse har hun og kæresten Travis Scott fået lavet en lille video til deres nyfødte, og det er i denne, at Kim Kardashians lille datter bliver vist frem. I videon får Kylie Jenner lov til at holde hende.

Kim Kardashian (th.) blev i midten af januar mor for tredje gang til datteren Chicago, som Kylie Jenner (tv.) her holder. (Billede: Kylie Jenner / YouTube)

'Hun er så smuk,' lyder det fra den gravide Kylie, der også spørger sin storesøster, om de har fundet et navn til den lille, og det har de som bekendt.

Den lille pige har fået navnet Chicago West, og i forvejen har parret datteren North og sønnen Saint. Men hvor Kim Kardashian selv var gravid med de to, var situationen anderledes i forhold til lille Chicago.

Lille Chicago kom til verden ved hjælp af en rugemor. (Billede: Kylie Jenner / YouTube)

For hun kom til verden ved hjælp af en rugemor. Det skyldes, at Kim Kardashian var hårdt ramt af komplikationer i forbindelse med sine to første graviditeter, og det ifølge de amerikanske læger ville være farligt for hende at gennemføre endnu en.

Og man kan i den grad sige, at der er tale om et vaskeægte babyboom i Kardashian-familien. Den 1.februar blev Kylie Jenner mor til en lille pige efter at hun havde holdt sin graviditet hemmelig for offentligheden.

'Jeg vidste med mig selv, at jeg var nødt til at forberede mig på rollen jeg skal have resten af livet på den mest positive og sunde måde måde uden stress, så godt jeg kunne. Jeg vidste, min baby ville kunne mærke stress og hver en følelse, så jeg valgte at gøre det på denne måde af hensyn til det lille nye liv,' skrev Kylie Jenner søndag i et opslag på Instagram om beslutningen om ikke at bekræfte sin graviditet.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Her er alle billederne af Kylie Jenners gravide maveDer kommer også en tredje baby i Kardashian-klanen i år. For også Khloé Kardashian venter barn med kæresten Tristan Thompson. Det offentliggjorde hun den 20.december, og den lille ny kommer til verden til marts.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Scorede i finalen i København: Nu har...
bt.dk
DMI udvider varsel: Risiko for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx