Af - 15/10-15 15:58

Robert Hansen om hjertefejl: - Det påvirker mig stadig psykiskRobert Hansen om hjertefejl: - Det påvirker mig stadig psykisk

Det var et stort chok for alle, da Robert Hansen i foråret pludselig fik et ildebefindende midt under en 'Dirty Dancing'-forestilling i Tivoli. Her fortæller skuespilleren om den skræmmende oplevelse.

Den 15. april måtte Robert Hansen køres akut på hospitalet midt under en 'Dirty Dancing'-optræden i Tivoli.

- Jeg gik i forvejen og havde det lidt skidt og spiste medicin for halsbetændelse, men lægerne kunne ikke finde ud af, hvad det var. Midt under forestillingen begyndte jeg så at se ting, der ikke var der, så jeg måtte udgå og køres på hospitalet, husker den 35-årige skuespiller i dag tilbage.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens søn er bange for ham efter operation

- Jeg fandt ud af, at jeg født med en hjerteklap for lidt, som har gjort noget ved min halskranspulsåre, så jeg blev nødt til at gennemgå en stor operation.

- Det var klart et stort chok for alle, og det påvirker mig stadig psykisk, fortæller Robert Hansen, der i dag har fået indopereret metal ind i halsen.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen aflyser alt de næste tre måneder

- Det har jeg brugt meget tid på at vænne mig til. Det er ret mærkeligt at få ind i kroppen.

Robert Hansen er nu i gang med et genoptræningsforløb og forventes at være tilbage i 'Dirty Dancing'-musicalen til næste sommer.

Se Robert Hansen fortælle om den chokerende oplevelse i videoen øverst.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen deler voldsomt billede efter operation


LÆS OGSÅ: Medie: Robert Hansen kørt på hospitalet med ildebefindende

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx