Af - 23/01-14 15:30

Den er god nok – Penn og Theron er kæresterDen er god nok – Penn og Theron er kærester

De to skuespillere og Oscar-vindere er blevet kærester. Og Penn håber, han kan 'holde på' sin 'smukke og stærke' blondine.

storybild

Sean Penn og Charlize Theron var for nylig på ferie sammen, og det var billederne fra den tur, der fik rygterne om, at de var kærester, til at dukke op. (Billede: Polfoto/AP)

Rygterne om, at Sean Penn havde slået kløerne i endnu en smuk Hollywood-blondine, har floreret et stykke tid, og nu bekræfter tv-manden Piers Morgan, at film-helten og Charlize Theron er kærester.

- Jeg gik over det bord, hvor Sean sad sammen med sin nye kæreste, Charlize Theron. 'Jeg er så glad for, at I to har fundet sammen', sagde jeg, 'Sean er en fed fyr'. 'Det ved jeg godt', sagde hun og lagde armen om ham', skriver Piers Morgan i en klumme.

Madonna tog ny boytoy med på familie-ferie
Madonna tog ny boytoy med på familie-ferie

Her afslører han også, at 53-årige Sean Penn, som har været gift med Madonna og Robin Wright og tidligere har dannet par med Scarlett Johansson, er ret vild med sin 15 år yngre Oscar-vinder.

- Hun er en, man gerne vil holde fast i – jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at holde på hende', sagde skuespilleren til Morgan.

Pattinson sætter tænderne i Sean Penns datter
Pattinson sætter tænderne i Sean Penns datter

CNN-værten løb ind i parret til en velgørenhedsfest, hvor Sean Penn var en af talerne. Her fortalte den amerikanske stjerne blandt andet, hvordan Charlize Theron har fået ham til at se anderledes på våben og våbenlovgivning.

- Jeg er en selvudnævnt alfahan, som ejer 67 skydevåben. Men min holdning til våben er blevet ændret af en stærk kvinde, en smuk sydafrikansk kvinde. Jeg har ikke brug for de her kujonagtige volds- og ødelæggelsesinstrumenter – det er der ikke nogen af os, der har, sagde han blandt andet.

Da Charlize Theron var 15 år, så hun sin mor slå faren ihjel, efter han havde truet med at skyde dem begge.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx