Af - 13/09-16 14:07

Derfor kommer du aldrig til at se Miley Cyrus på den røde løber igenDerfor kommer du aldrig til at se Miley Cyrus på den røde løber igen

Det er et politisk statement.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er slut med den røde løber for Miley Cyrus' vedkommende. Det proklamerer hun i et nyt interview med Elle Magazine.

Den 23-årige sangerinde har ikke betrådt en rød løber siden den 2. december sidste år, og det er der en helt speciel grund til.

- Jeg vil aldrig gå på den røde løber igen. Hvorfor skal jeg stå på den røde løber, når folk sulter ihjel? Fordi jeg er 'vigtig'? Fordi jeg er 'kendt'? Det er bare ikke min stil. Det er som en parodi - som noget fra 'Zoolander', siger Miley Cyrus.

Disse kendisser skjuler ikke deres hashforbrug
Disse kendisser skjuler ikke deres hashforbrug

Sangerinden fortæller også, at hun forsøger at dreje sit liv i en anden retning, end hvad man normalt forventer af kendte. Hun har fyret sin publicist og snakker nu direkte med sine fans på de sociale medier i stedet.

Miley Cyrus ønsker at bruge sin berømmelse til noget vigtigt. Derfor har hun også tidligere haft en hjemløs med som date til awardshowet MTV VMA's for at skabe fokus på unge hjemløse i USA.

Miley Cyrus smurt ind i blod: Jeg er blevet fucket
Miley Cyrus smurt ind i blod: Jeg er blevet fucket

Desuden har hun stiftet organisationen The Happy Hippie Foundation, som støtter unge hjemløse, ligesom pengene også går til unge medlemmer af LGBT-miljøet.

I denne måned forsøger organisationen at sætte fokus på selvmord for at forebygge det hos ungdommen i USA.


LÆS OGSÅ: 10 år med Miley Cyrus - se den vilde forvandling

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx