Af Nadia Guldbæk Welch - 12/05-18 15:09

Endelig! Khloe Kardashian viser datteren frem for første gangEndelig! Khloe Kardashian viser datteren frem for første gang

Lille True Thompson er nu en måned gammel.

storybild

Khloé Kardashian blev i april mor til en lille datter. (Billede: ANGELA WEISS)

Indtil nu har verden ikke fået lov at se Khloé Kardashians første barn, som hun har fået sammen med Tristan Thompson.

Men i anledningen af at datteren nu er en måned gammel, har den nybagte mor nu valgt at dele en video af lille True på sin Instagram-profil.

'Tillykke den første måned, True,' skriver 33-årige Khloe Kardashian til opslaget.

Happy One Month True

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

Den lille pige kom til verden den 12. april, og efter få dage bekræftede Khloe Kardashian også, at hun havde født, ligesom hun afslørede datterens navn.

'Vores lille pige, True Thompson, har helt og aldeles stjålet vores hjerter og vi er overvældede af ren kærlighed. Det er en velsignelse at byde velkommen denne lille engel velkommen til familien,' skrev Khloe Kardashian.

Datteren kom til verden få dage efter, Tristan Thompson blev afsløret på video i at have været utro. En episode, som Tristan Thompson ikke selv har kommenteret på.

Mens den lille ny, der er kommet til verden, er 33-årige Khloé Kardashians første barn, har Tristan Thompson en søn fra et tidligere forhold.

Og der har i den grad været baby-boom i Kardashian-klanen i 2018. I januar fik Kim Kardashian datteren Chicago, og i februar afslørede Kylie Jenner, at hun var blevet mor til en lille pige, der har fået navnet Stormi Webster.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx