Af Caroline Kristensen - 29/04-18 19:05

Har du lagt mærke til det? Store stjerner deler specielle billeder lige nu Har du lagt mærke til det? Store stjerner deler specielle billeder lige nu

En ny højtid er blevet skabt. Lørdag vrimlede de sociale medier med billeder af kendte skuespillere og sangere under hashtagget #OldHeadshotDay.

storybild

Reese Witherspoon er en af de kendisser, der lørdag den 28 april 2018 tog del i højtiden #NationalHeadshotDay.Se hendes skønne portræt fra sine unge dage i underholdningsbranchen længere nede i artiklen. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

I løbet af dagen, der går under navnet 'National Head Shot Day', har brugere af blandt andet Twitter og Instagram kunne nyde synet af de kendtes gamle 'headshots'. Og hvis vi skal være helt ærlige, så er langt de fleste tåkrummende sjove.

Et 'headshot' er et portrætbillede, som blandt andet skuespillere, modeller og musikere afleverer, når de tager til auditions. Men det specielt sjove ved #OldHeadshotDay er, at de kendte deler nogle af deres allerførste 'headshots', der for manges vedkommende oser af  80'er- og 90'er charme.

Her ses Nick Jonas, der er kendt for at have dannet bandet Jonas Brothers sammen med sine to brødre Joe og Kevin Jonas. Nick Jonas begyndte angiveligt på teaterscenen som 7-årig og var gennem flere år aktuel på Disney Channel med serien The Jonas Brothers og filmen Camp Rock.

Også Harry Potter-skuespilleren Emma Watson har delt et skønt billede af sig selv, med den yndigste beret i lyserød.

Im REALLY glad this picture of me wearing a bakers hat exists! #oldheadshotday

Et opslag delt af Emma Watson (@emmawatson) den

Reese Witherspoon har delt meget ungdommeligt billede af sig selv. Selvom det mellem linjerne er meningen, at billederne gerne må være lidt pinlige, så er det stadig en noget yndig, men meget ung skuespillerinde, man ser på billedet.

Melissa McCarthy, som de fleste af os nok kender bedst fra latterfyldte film som Bridesmaides og Identity Theif, deler også et billede af sine tidligere år i underholdningsbranchen. Meget mærkværdigt havde Melissa McCarthy dengang valgt at få lavet et 'headshot', hvor hun bærer en meget lille cowboy hat.

Beverly Hills 90210-stjernen Tori Spelling delte også et billede, som langt fra minder om den pige, som vi er vant til at se i fjernsynet. Hun skriver selv, at billedet er taget, da hun var 14 år gammel og endnu ikke kendte til glattejern.

Ben Stiller, der har medvirket i langt flere Blockbuster hits, end man kan tælle til, delte et billede af sig selv som ganske ung med en kasket trukket ned over det store hår og et skævt smil på læberne.

Skuespiller darling Drew Barrymore har muligvis altid været pigen, der er kendt for at være yderst charmerende, for det billede, som hun har valgt at dele i anledning af #NationalHeadshotDay, er intet mindre end bedårende.

#oldheadshotday Im joining in on the fun.

Et opslag delt af Drew Barrymore (@drewbarrymore) den

Utallige kendisser delte således billeder af sig selv lørdag, men fordi det som sagt er en ganske ny højtid, vides det ikke, om #NationalHeadshotDay også falder på den 28. april næste år.  Vi kan blot krydse fingre for, at højtiden vender tilbage, så vi kan se endnu flere skønne billeder af vores yndlingskendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Krig i Venstre: Partifælle angriber...
bt.dk
Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Ståle om sit hold: Ingen har dumpet
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx