Af - 10/01-17 09:26

Amalie: Sådan tabte jeg mig 40 kiloAmalie: Sådan tabte jeg mig 40 kilo

Hun vejede 103 kilo inden fødslen, hvilket er 40 kilo mere end sin normalvægt. Amalie Szigethy har kæmpet med sine graviditetskilo og nu siger vægten endelig 63 kilo igen.

Bildstrecke im Grossformat »
Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. I december besluttede den tidligere realitystjerne sig for at få farvet sit lysehår, så det nu er mørkt. Amalie har ellers i cirka seks år været blondine, men nu skal håret altså være brunt. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Amalie med sin mor. Da Amalie blev kendt, boede hun stadig hjemme hos sin mor i Rungsted. På billedet står mor og datter med morens to hunde ude i haven. Huset i Nordsjælland kostede 9,6 millioner kroner, da Amalies mors kæreste købte det i 2008. I 2011 blev den 272 kvadratmeter store luksusvilla i Rungsted sat til salg. Under optagelserne til tv-programmet 'Amalies Verden' flyttede Amalie ud af sin mors store villa og ind hos sin daværende kærester, Peter Birch, der dengang boede i Malmø. Her ses Amalie ude på den svenske svaleopgang. Sådan så den lejlighed ud, som Amalie flyttede ind i, første gang, hun flyttede hjemmefra. Amalie har siden boet i sin onkels kæmpe luksusvilla i Hørsholm, der var god for cirka 10 millioner kroner. Men hun har også boet for sig selv i en mindre lejlighed i Nordsjælland, og i tv-programmet 'Amalies Baby' fulgte seerne med i, at hun for en meget kort periode flyttede sammen med faren til barnet, Mikkel, for derefter at flytte for sig selv i en sprit ny lejlighed sammen med datteren, Josephine Charlotte Lytton Kejser.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på den tidligere realitystjerne, Amalie Szigethy.

Det er nok de færreste, der ikke ved, hvordan man kommer af med overskydende vægt. Men de fleste kan nok nikke genkendende til, at det kan være rigtig svært at få vægttabet ført ud i livet.

Det er dog lykkes for realitystjernen 25-årige Amalie Szigethy, og i et nyt blogindlæg afslører hun hvordan.

I juli fødte hun sin datter, og dengang vejede hun 103 kilo. Men i dag er hun tilbage på sin normalvægt, som er 63 kilo. I et nyt blogindlæg fortæller hun, hvordan hun kom af med det overskydende fedt:

- Jeg spiser kylling, grønsager, æg, æggevider, protein, havregrød, æbler, bananer, mandler og gode safter, skriver Amalie Szigethy på bloggen.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

Hver dag vejer hun sin kost og tæller kalorier, og hun har desuden hyret en kostvejleder til at få hende ned i vægt.

Men realitystjernen sætter dog også tænderne i det ”forbudte”:

JA, jeg presser gerne chokolade imellem hist og der, fordi det kan jeg simpelthen ikke leve uden, OG JA, jeg spiser også nudler med fløde eller kokosmælk (( for det elsker jeg )), og ris når jeg har lyst, eller en lækker bolle fra bageren, fordi man skal huske, man også lever, så alt med måde!
Skriver hun på bloggen.

Amalie i bar mave: Se hendes ar fra kejsersnittet
Amalie i bar mave: Se hendes ar fra kejsersnittet

Hun forklarer også sine læsere, at hun har lært, at man taber sig hurtigere, når man får meget mad.

Amalie afslører: Derfor var jeg utilfreds med holdet bag 'Amalies baby'
Amalie afslører: Derfor var jeg utilfreds med holdet bag 'Amalies baby'

Men selvom Amalie Szigethy har styr på vægten, har hun ikke nået sit ”sundhedsmål” helt endnu:

- Jeg må sige at jeg stadigvæk ikke er der hvor jeg gerne vil være, for jeg savner at træne mine muskler og være i gang, men heldigvis begynder jeg snart på fast træning 2 gange om ugen også skal jeg nok nå mit mål 110 procent, afslutter hun blogindlægget med.

Sådan ser Amalies mave ud i dag.

LÆS OGSÅ: Årets cykelrytter: Det er karrierens bedste sæson

LÆS OGSÅ: Amalie efter den store beslutning: 'Det har været så stressende'

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov taler ud om forholdet til datteren

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx