Af Mads Brandsen - 09/12-17 19:18

Har du opdaget den lille detalje? Skuespillerne i TV 2-julekalender har én ting tilfælles Har du opdaget den lille detalje? Skuespillerne i TV 2-julekalender har én ting tilfælles

Den røde hue er ikke det eneste, nisserne har til fælles i TV 2s julekalender 'Tinkas juleeventyr'.

storybild

Josephine Chavarria Højbjerg, som spiller med i dette års julekalender Tinkas juleeventyr på TV2. (Billede: Thomas Lekfeldt)

De har alle grønne øjne – dog ikke fra naturens side, hvilket gjorde det nødvendigt at bruge kontaktlinser. Det var en udfordring, fortæller en af skuespillerne til TV 2.

»Første gang, jeg skulle have dem i øjnene, var til en sminkeprøve. Stylisten prøvede at sætte dem i, men det gik overhovedet ikke. Jeg var faktisk mega nervøs for det,« siger Josephine Højbjerg, der spiller hovedrollen som Tinka.

Hun følte det i begyndelsen som om, hun havde 'en klods i øjet', og både hende og Anette Støvelbæk, der spiller nissen Tuva og som ligesom Josephine Højbjerg ikke var vant til at gå med kontaktlinser, måtte bruge nogle uger på at vænne sig til at gå med dem.

Under optagelserne opstod der også en ekstra udfordring med de grønne linser: De tørrede ud, når der blev brugt røg. Det måtte løses med øjendråber, fortæller Anette Støvelbæk.

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX-podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i Itunes eller lyt med her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Bondo efter afgørende møde på...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
1,2 mio. danske passwords lækket på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx