Af - 22/06-15 13:02

Cara Delevingne åbner op om sin seksualitet og depressionerCara Delevingne åbner op om sin seksualitet og depressioner

Cara Delevingne fortæller om sin kvindelige kæreste i den kommende udgave af Vogue.

Bildstrecke im Grossformat »

Modellen Cara Delevingne står over for sit gennembrud som skuespillerinde. Hun skal være med i filmatiseringen af John Greens roman 'Paper Towns'. Det er også ham, der er manden bag 'En flænge i himlen', som blev en kæmpesucces sidste år.

I den anledning er 22-årige Cara Delevingne på forsiden af det kommende nummer af Vogue. I et stort interview med magasinet åbner modellen og skuespillerinden op og fortæller for første gang, at rygterne er sande. Hun er kærester med den kvindelige sangerinde Annie Clark, der er kendt under kunstnernavnet St. Vincent.

TV: Ny Taylor Swift og Kendrick Lamar-musikvideo er spækket med stjerner
TV: Ny Taylor Swift og Kendrick Lamar-musikvideo er spækket med stjerner

De to er længe blevet anset som et par, fordi de er blevet spottet sammen over hele verden. Cara Delevingne har eftersigende også dannet par med skuespillerinden Michelle Rodriguez.

I interviewet fortæller modellen, at hun første gang blev forelsket i en pige, da hun var 20 år gammel. Det tog hende lidt tid at acceptere, at det er sådan, hun er.

Pharrell og Cara poserer for Chanel
Pharrell og Cara poserer for Chanel

Men i dag er hun gladere end nogensinde, siger hun til Vogue.

- Jeg tror, at forelskelsen i min kæreste er grunden til, at jeg er så glad for mig selv for tiden, siger Cara Delevingne til magasinet.

Hun kalder det ligefrem et mirakel, at de ord kommer ud af hendes mund.

Cara Delevingne poserer som herremodel
Cara Delevingne poserer som herremodel

Udover sin kæreste åbner stjernen også op om andre forhold i sit liv. Hun har lidt af panikanfald, selvhad og depressioner, da hun var teenager. Selvhadet kom til udtryk ved, at hun kradsede sig til, indtil hun blødte. Hun kunne også finde på at slå sig hoved hårdt ind i et træ for at blive bevidstløs.

Cara Delevingne voksede op med en mor, der var afhængig af heroin, men levede ellers et ret privilegeret liv, hvilket gjorde, at hun havde dårlig samvittighed over at have det så dårligt.

Miley Cyrus springer ud som biseksuel: - Jeg var hende de andre piger øvede sig på
Miley Cyrus springer ud som biseksuel: - Jeg var hende de andre piger øvede sig på

Få flere nyheder om de kendte ved at like os på Facebook

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx