Af - 05/01-17 13:19

Kendt modeskaber angribes af datter: 'Min far er alkoholiker'Kendt modeskaber angribes af datter: 'Min far er alkoholiker'

Modeskaberen Erik Brandt har ikke set sin datter i et halvt år.

storybild

David Bowie død. Den danske modeskaber Erik Brandt var venner med Bowie igennem mange år. Bowie og Erik Brandt udviklede et personligt venskab på den caribiske ø Mustique, da de begge havde et luksushus på øen. (Billede: bax Lindhardt)

- Min far er alkoholiker. Han er for stolt til at sige det højt.

Sådan indledte modeskaberen Erik Brandts datter Emilie Brandt et indlæg på Facebook den 30. december.

Far og datter har ikke set hinanden i et halvt år, og hun føler nu behov for at dele sin ulykkelighed med offentligheden.

Modekonge frikendt: Det har været en overdimensioneret storm
Modekonge frikendt: Det har været en overdimensioneret storm

- Han har kæmpet hårdt og holdt sig ædru i halvandet til to år – hvor det er lykkedes ham at bygge en masse gode ting op – både med sin forretning men ikke mindst med børnebørn og familie, skriver hun videre.

Emilie Brandt

Og nu skulle den altså være helt gal. Ifølge Emilie Brandt tåger hendes far rundt i København og skriver modbydelige sms'er, når han er påvirket af alkohol.

Læs hele indlægget her:

Erik Brandt afviser sin datters beskyldninger overfor Ekstra Bladet.

- Det er bestemt ikke rigtigt. Jeg har kunnet lide et glas vin, siden jeg var 14 år. Måske jeg får en brandert en fredag eller lørdag aften, men det er ikke andet end det.

Se hele hans svar HER.

Emilie Brandt har overfor Ekstra Bladet ikke lyst til at uddybe sit indlæg. Hun skriver dog også rosende om sin far.

- Det er ikke HAM – det er en sygdom. Indeni er der stadig min far. Ham der har lært mig at bede aftenbøn. Læste godnathistorie hver aften. Ham der trænede mine ansigtsmuskler med mig i årevis efter min operation. Ham der har lært mig at gøre mig umage. Har lært mig alle mine værdier – også dem han selv har glemt undervejs, skriver hun.

Erik Brandt frifundet for vold efter hundeskænderi
Erik Brandt frifundet for vold efter hundeskænderi

Hun håber på, at hun på et tidspunkt kan få sin far tilbage, som han var.

- Og jeg vil så gerne have ham tilbage. Selv om jeg ved at ved at skrive dette, kan det være, at han aldrig tilgiver mig. Jeg har ikke set ham i seks måneder – og jeg har ikke flere kræfter til at kæmpe for noget – når han ikke selv kæmper med. Jeg prøver at rive tæppet helt væk under ham. Blotte ham totalt. For at han kan komme videre og starte fra 0. For kun ved total accept af sin egen situation kan han få en chance til. Kun ved at turde møde verden med et prædikat og en accept af dette – kan han igen opnå respekt og tilgivelse.

73-årige Erik Brandt, der i 2014 deltog i 'Vild med dans', var i mange årtier en del af den danske modeelite med sit 'Margit Brandt Design', som han skabte sammen med sin hustru Margit Brandt der døde i 2011.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fes på fly: Få øjeblikke efter...
bt.dk
10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
To FCK-spillere dumper: Forrygende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx