Af - 23/11-15 19:59

TV: Jakob og Katrine fra Gift ved første blik sæson 2 - de her par tror vi påTV: Jakob og Katrine fra Gift ved første blik sæson 2 - de her par tror vi på

Tirsdag slutter Gift ved første blik. Jakob og Katrine fra sidste sæson af programmet giver deres bud på, hvem der forbliver gift, når eksperimentet slutter tirsdag aften.

Tirsdag aften skal parrene i gift ved første blik tage stilling til, om de vil lade sig skille eller fortsætte med at være gift (Credit: DR1/Snowman Productions Aps) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

31-årige Jakob Bay og 29-årige Katrine Aakjær Nielsen var det eneste par, der valgte at beholde vielsesringene på efter forrige sæson af Gift ved første blik.

Jakob og Katrine er ikke længere sammen i dag, men ved om nogen, hvad det kræver, hvis skilsmissepapirerne ikke skal underskrives efter bare fem uger.

Metroxpress spurgte de to tidligere tv-turtelduer om, hvilke par, de tror bliver sammen i denne sæson.

Jakob tror ikke på, at Poul og Lene kan nå at genfinde gnisten. Til gengæld tror han både på, at Randi og Niels og Line og Michael vælger at forblive gift, når eksperimentet slutter i tirsdag aften.

- Jeg håber og tror på, at de to sidste par siger ja til at forblive gift, når de skal tage beslutningen. De virker alle til at have det rigtigt godt, og i hvert fald uden drama, og de er tilpas nysgerrige til at lære hinanden bedre at kende, siger Jakob Bay.

TV: Gift ved første blik - Har Randi og Niels virkelig INGEN konflikter?
TV: Gift ved første blik - Har Randi og Niels virkelig INGEN konflikter?

Han tror især på det yngste par, Line og Michael.

- Det virker som om, at de har fundet ro i hinanden, tager tingene, som de kommer og ikke lader sig rive med eller blive presset ud i noget. Om de kan løse "problemet" København vs. Aarhus ved jeg ikke, men det tror jeg bliver afgørende, siger han.

Jakob tror især på kærligheden mellem Line og Michael (Foto: Privatfoto)

Katrine fortæller, at hun også vælger at være optimist og sætter sin lid til, at både Line og Michael og Niels og Randi bliver sammen.

- Line og Michael har jeg troet på fra start, da de virker til at have samme rolige sind og nære forhold til deres familier. Niels og Randi har heldigvis overrasket mig positivt. Niels var svær at læse i starten, men det var vist blot nervøsiteten, der skinnede igennem, for de virker til at være faldet godt i hak som par nu og til at have god støtte fra deres familier, siger hun og tilføjer:

- Programmet fortjener også efterhånden et par succeshistorier!

Katrine har fundet kærligheden igen efter seneste sæson af Gift ved første blik (Foto: Privatfoto)

Katrine og Jakob var gift i i alt tre måneder, hvorefter de valgte at være kærester i fire måneder - indtil de til sidst valgte at gå hver til sit i starten af året.

De fortæller begge, at det var en udfordring at få kærligheden til at fungere i det noget alternative setup.

Katrine fandt især den store medieopmærksomhed svær.

- Pludselig er man ”allemandseje”, og det er svært at lukke alt ude og koncentrere sig om at lære hinanden at kende, når der er fuld skrald på medieinteressen, siger Katrine.

Også tosomheden, da kameraerne slukkede var svær, fortæller Jakob.

- Pludseligt var det bare mig og hende, og vi skulle have hverdagen til at fungere på tværs af landet. Jeg tror det var her det gik op for os, hvor forskellige vi egentligt var, siger Jakob, der stadig er på udkig efter kærligheden.

Katrine fortæller, at hun har fundet sig en kæreste - denne gang helt uden hjælp fra eksperter.

Sæsonafslutningen på Gift ved første blik sendes tirsdag klokken 20.00 på DR1

Michael fra Gift ved første blik: Jeg gættede mit match
Michael fra Gift ved første blik: Jeg gættede mit match

TV: Ane fra Gift ved første blik - Nu er jeg på Tinder
TV: Ane fra Gift ved første blik - Nu er jeg på Tinder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx