Af - 25/07-16 12:28; Opdateret: 25/07-16 13:06

Lukas Graham: Det er ikke sjovt at være rig aleneLukas Graham: Det er ikke sjovt at være rig alene

Det kan i bogstavligste forstand godt betale sig at være venner med den storhittende Lukas Graham Forchhammer.

Bildstrecke im Grossformat »
Sidste år måtte Lukas Graham Forchhammer igennem et år med et underskud på 1,4 millioner, men det har han ifølge Ekstra Bladet nu fået vendt til et overskud på 1,7 millioner, efter at kunne præsentere en bruttofortjeneste på cirka 3,9 millioner kroner. Regnskabet tæller fra den 1. januar til den 31. december 2015, så det sidste halve års massive internationale succes tæller ikke engang med. - Resultatet er efter ledelsens opfattelse tilfredsstillende. Der forventes en fortsat positiv udvikling i 2016. Alt i alt har Lukas Graham Forchhammer, der er eneejer af firmaet, ifølge Ekstra Bladet 2,4 millioner kroner i kassen at fortsætte karrieren med i skrivende stund. På et tidspunkt da de var igang med at få musikken ud i verden, sagde han iskoldt nej til én million Euro (7,5 million danske kroner) for rettighederne til hans sange i Europa. Han ville ikke have penge, men i stedet tid og fred til at skrive nye sange. - Jamen, hvad fanden skal jeg bruge en million euro til? Jeg har aldrig været økonomisk motiveret. Det er også det, der chokerer de der amerikanere, som vi skal over og arbejde med nu. Jeg vil ikke have et kæmpe forskud og en masse penge, jeg vil have det rigtige hold omkring mig. Jeg vil ikke skylde nogen noget. Et forskud er jo bare en ondskabsfuld form for kassekredit, har han sagt i et interview til Politiken. - Som min ven og kollega Stefan Forrest sagde forleden: "Jeg er glad for, at du var den første af os, der lavede 1 million". Med det mente han, at jeg er god til at dele og se muligheder. Det kommer fra min kollektive opvækst, har sangeren forklaret i et andet interview med Politiken. Lukas Grahams firma hedder "Big Dreams ApS"

Den populære sanger er ikke sen til at betale for sine venners hotelregninger, så de kan komme og besøge ham, når han turnerer rundt i verden.

De har optrådt i nogle af de mest populære TV-shows, solgt millioner af plader, og så har de har turneret i det meste af verden. Bandet Lukas Graham har succes, og med det følger også en god sum penge.

Så mange penge, at forsangeren, Lukas Graham Forchhammer gerne punger ud, så hans venner kan besøge ham, når han turnerer rundt i verden, skriver Euroman.

Vil du gerne opdateres med artikler om de kendte, så like MX Kendte på Facebook.

- Det er ikke sjovt at være rig alene. For mig er rigdom oplevelser. Alle må komme og besøge os når som helst. Bare de forstår, at de kommer ind i en arbejdsuge. Jeg lægger mine venners hotelregninger ind i tourbudgettet, siger Lukas Graham Forchhammer i et interview med Euroman.

Men hvis publikum på et tidspunkt svigter, og fristadsfyrens økonomi halter, regner han dog også med, at hans venner kommer ham til undsætning.

- Jeg er vokset op med princippet om, at dem, der har penge, betaler for dem, der ikke har. Det kan jo nemt skifte, og hvorfor skal de, der ikke har særlig meget, betale det samme som dem, der har mange penge? spørger den 27-årige sanger i interviewet.

Lukas Graham om sin gravide kæreste: Hun kunne få en hvilken som helst mand
Lukas Graham om sin gravide kæreste: Hun kunne få en hvilken som helst mand

Lukas Graham afslører: Har brugt millioner af kroner på succesen
Lukas Graham afslører: Har brugt millioner af kroner på succesen

LÆS OGSÅ: Mudder-fest: Se hvordan de væltede rundt i smatten under Lukas Graham-koncert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx