Af - 10/04-16 09:32

Kim Kardashian har fået et helt land på nakken: Du skal ikke blande digKim Kardashian har fået et helt land på nakken: Du skal ikke blande dig

Kim Kardashian og politik hænger ikke sammen, lyder det i en kritisk udmelding fra ambassadør.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad der nok var tiltænkt som en god gerning fra Kim Kardashians side er i stedet blevet opfattet som en hån mod et helt land.

Forleden gav realitystjernen, der har armenske rødder, således sit besyv med i den militære konflikt, der er brudt ud mellem Aserbajdsjan og Armenien med et umiddelbart uskyldigt tweet:

Kardashian-søster drikker smør hver dag for at tabe sig
Kardashian-søster drikker smør hver dag for at tabe sig

- Beder for alle i Armenien og over hele verden! #PrayForPeace, lød det med et foto af militære armenske styrker vedhæftet.


Kardashian-søster fanger Kendall Jenner i seng med eksmanden
Kardashian-søster fanger Kendall Jenner i seng med eksmanden

Men det er overhovedet ikke et område, hun skal blande sig i, lyder det nu i et spydigt modsvar fra Aserbajdsjans ambassadør i USA, Elin Suleymanov, ifølge nyhedssitet Foreign Policy.

- Hun er meget berømt og elsket af hendes fans, men anliggender om krig og fred er lidt for seriøst for en realitystjerne, siger han og tilføjer:

Kardashian-søstre bliver sagsøgt for vanvittigt beløb
Kardashian-søstre bliver sagsøgt for vanvittigt beløb

- Personligt ville jeg være en meget dårlig realitystjerne, så jeg prøver at undgå at blande mig i ting, jeg ikke ved noget om. Jeg er ikke sikker på, at fru Kardashian er en militær eller politisk analytiker, så måske skulle vi alle bare holde os til det, vi kan finde ud af.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx