Af - 26/09-16 22:54

Fodboldstjerne i bizar sag om stoffer, kontanter og en forsvunden modelFodboldstjerne i bizar sag om stoffer, kontanter og en forsvunden model

Real Madrids Gareth Bale er kommet under ekstra beskyttelse, efter hans kærestes kusine er forsvundet med en kuffert fyldt med kontanter, stoffer og ure. Ja, du læste rigtigt.

storybild

Gareth Bale og hans forlovede Emma Rhys Jones sammen med deres datter Alba i 2013, da waliseren blev præsenteret i Real Madrid. (Billede: Scanpix/Sergio Perez)

Selv om Gareth Bale er en af verdens dyreste fodboldspillere og konstant er i mediernes søgelys, ser man sjældent hans navn i forbindelse med skandalesager. Det er der netop blevet lavet om på.

Bale om Ronaldo: Det handler om mere end to spillere
Bale om Ronaldo: Det handler om mere end to spillere

Søndag rapporterede flere medier, at Gareth Bale i øjeblikket bliver bevogtet af bevæbnede betjente, efter hans forlovedes kusine, Epiphany Dring, der tilfældigvis også er nøgenmodel, er forsvundet sammen med en kuffert, der indeholder kontanter, kokain og ure for cirka 10 millioner kroner.

Lionel Messi: - Derfor afblegede jeg mit hår
Lionel Messi: - Derfor afblegede jeg mit hår

Ifølge Daily Mail er Bale involveret, fordi hans familie i Wales har fået deres biler sat i brand af en narkobande oven på Epiphany Drings forsvinden.

The Sun skriver, at flere betjente i Wales har forsikret både Gareth Bale og hans forlovede Emma Rhys-Jones om, at sikkerheden omkring parret er blevet forstærket.

Søndag blev tre bevæbnede betjente sat til at vogte over Bale uden for hans hotelværelse på Santa Catalina hotel på Gran canaria, hvor Real Madrids trup befinder sig i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Brasiliens bedste bagdel blev blokeret af Messi: Se hendes frække bøn

LÆS OGSÅ: Uhadada: Tjek lige Ronaldos nye kæreste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Morgan Freeman beskyldt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx