Af - 09/05-17 20:12

Populær plus size-supermodel smider ALT tøjet: - Jeg følte mig klamPopulær plus size-supermodel smider ALT tøjet: - Jeg følte mig klam

En amerikansk plus size-model smider nu alle kludene i et magasin for at vise, at store kvinder også er smukke.

storybild

Plus size-modellen Ashley Graham som hun ser ud påklædt. (Billede: Scanpix/Adrian Sanchez-gonzalez)

En amerikansk plus size-model sender nu et vigtigt budskab om at elske sin egen krop ved at smide alle kludene i en fotosession med modemagasinet V Magazine.

Ashley Graham har længe været fortaler for realistiske kropsidealer. Den 29-årige skønhed fik i mange år at vide, at hun var for tyk, men nu svarer hun kritikerne igen med en række afslørende fotos for at vise, at man ikke skal være åleslank for at være smuk.

TV: Sexet lingeri og høje hæle: Plus size-modeller indtog catwalken i Brasilien
TV: Sexet lingeri og høje hæle: Plus size-modeller indtog catwalken i Brasilien

Ashley ❤ @theashleygraham @hungvanngo @ashleyjavierhair @thelovemagazine @josephfashion

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

Da Ashley Graham var yngre, var hun langtfra tilfreds med sin egen krop. Taljen var ikke nær så slank som i magasinerne, og på lårene og ballerne var der appelsinhud. Det tog hende mange år at acceptere, at sådan ser en normal krop nu engang ud.

- At blive fortalt, at ‘du er fed’, ‘du er grim’ eller ‘du er bare ikke god nok’ og at prøve at leve efter de her model-standarder - det var normen for mig, fortæller hun i et interview med skuespiller og tv-vært Tracee Ellis Ross i forbindelse med fotosessionen.

Endelig: Nu kan du få Nike-træningstøj i plus size
Endelig: Nu kan du få Nike-træningstøj i plus size

Det var dengang, hun først rejste ud for at opsøge en karriere som model. Og hun var lige ved at give op, afslører hun:

- Jeg tror, jeg ramte bunden omkring 18-års alderen. Jeg væmmedes ved mig selv og sagde til min mor, at jeg tog hjem. Og hun sagde: ‘nej, det gør du ikke, for du fortalte mig, at det her var det, du ville. Og jeg ved, at det er meningen, du skal gøre det. Det er ligemeget, hvad du synes om din krop, fordi din krop skal en dag ændre en persons liv, husker modellen.

Det var også hendes mor, der fik hende til at indse, at appelsinhud overhovedet ikke er noget at skamme sig over.

- Jeg kan huske, da de første tegn på appelsinhud begyndte at vise sig i folkeskolen. Jeg husker, at jeg sagde til min mor: ‘er det ikke ulækkert? Det er så grimt’. Hun trak sine bukser ned og sagde: ‘se, jeg har det også’, fortæller Graham og fortsætter:

- Hun sagde ikke, at det var smukt eller grimt. Hun gjorde det bare til noget normalt. Det definerer ikke, hvad jeg er værd. Hvis kvinder som du og jeg fortsætter med at prædike det, så tror jeg, yngre piger vil tage det til sig og bare tænke: ‘og hvad så?’.

Plus size-model poserer i legendarisk magasin - kun iført maling
Plus size-model poserer i legendarisk magasin - kun iført maling

I dag har Ashley Graham lært at elske sig selv for den, hun er. Hun er en af de mest populære modeller i industrien, og hun er blandt andet også dommer i den amerikanske udgave af tv-konkurrencen ‘Top Model’.

Hun har delt et par af de lidt mindre afslørende fotos fra V Magazine på sin Instagram-profil, hvor adskillige af hendes 4,1 millioner følgere lovpriser hende:

Be comfortable in your OWN skin.. #beautybeyondsize

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

‘Jeg er så stolt over, at du deler disse billeder. Det er fedt at se, at der er kvinder, der deler deres kroppe uden fotoshop. Du er virkelig smuk,’ skriver brugeren chenoakk blandt andet.

Danske tatovører advarer mod tattoo-trick, der skjuler strækmærker
Danske tatovører advarer mod tattoo-trick, der skjuler strækmærker

‘Jeg kæmper så hårdt bare for at føle mig smuk på trods af min vægt og form. Der er folk i mit liv, der konstant prøver at få mig til at ligne noget, jeg ikke er, men du har virkelig været en inspiration for mig. Din selvtillid er inspirerende, og jeg beder til, at jeg kan være sådan en dag,’ lyder det fra shebrizzy.

Model rammer plet med ærligt numse-foto: ‘Intet at skamme sig over’
Model rammer plet med ærligt numse-foto: ‘Intet at skamme sig over’

Du kan se alle Ashley Grahams afslørende billeder her. Vær dog opmærksom på, at de ikke er egnet for mindreårige.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Medie: Her er punktet,...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
Store chancer i begge ender: Mål...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx