Af - 23/07-14 09:22

Midt i fælles-tour: Skilsmisse-rygter forfølger Beyoncé og Jay ZMidt i fælles-tour: Skilsmisse-rygter forfølger Beyoncé og Jay Z

Økonomien er den eneste grund til, at superstjernen Beyoncé ikke allerede er blevet skilt fra sin mand, rapperen Jay Z.

storybild

(Billede: Polfoto)

Der har længe været rygter om, at der er knas i kærligheden mellem et af Hollywoods absolutte power couples: sangerinden Beyoncé og hendes rapper-husbond Jay Z.

Mystisk Beyoncé-hint: Har Jay-Z været hende utro?
Mystisk Beyoncé-hint: Har Jay-Z været hende utro?

Og nu beretter flere amerikanske medier, at det storhittende par ganske rigtig skal skilles - lige så snart deres fælles turné er overstået.

- De forsøger at finde en måde at holde en pause fra hinanden på uden at blive skilt. Det her er en kæmpe koncertturné, og de er blevet betalt af annoncørerne på forhånd, fortæller en kilde til Page Six i New York Post.

- De lavede den klassiske fejl med at tro, at et barn ville ændre det hele og hjælpe dem med at finde gnisten, men det gjorde det ikke, tilføjer den anonyme kilde med henvisning til parrets to-årige datter, Blue Ivy.

Beyoncé og Jay-Z taler ikke sammen længere
Beyoncé og Jay-Z taler ikke sammen længere

For tiden turnerer Beyoncé og Jay Z i USA med deres første, fælles tour On the Run. Men livet på landevejen er efter sigende alt andet end idyllisk, og parret, der åbenbart ikke taler sammen.

Medie: Beyonce's søster overfalder Jay Z
Medie: Beyonce's søster overfalder Jay Z

Ser man på Beyoncés tilstedeværelse på de sociale medier, er virkeligheden dog en hel anden. Her er der masser af søde billeder af parret sammen - her med datteren Blue Ivy.

Beyoncé og Jay Z har dannet par siden 2002 og været gift i seks år.

Hvad tror I? Bliver parret skilt, når deres turné slutter den 13. september?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx