Af - 18/03-14 11:12

Mette Riis taler endelig ud: Sådan opdagede jeg Bjarnes utroskabMette Riis taler endelig ud: Sådan opdagede jeg Bjarnes utroskab

Der skulle et tilfælde til, før Mette Riis fandt ud af, at hendes mand havde indledt et forhold til Anne Dorthe Tanderup.

storybild

Mette Riis taler ud om sit forhold til Bjarne Riis i et interview til Ude og Hjemme. Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Bjarne Riis og Anne Dorthe Tanderup faldt for hinanden under OL i 1996, da cykelrytteren og håndboldspilleren begge var på toppen af deres karriere med henholdsvis en Tour de France-sejr og en OL-guldmedalje i hånden.

Men der gik længe før Bjarnes daværende kone, Mette Riis, fandt ud af affæren.

Riis efter dokumentar: Sådan har jeg det i dag
Riis efter dokumentar: Sådan har jeg det i dag

Det fortæller hun i et interview til Ude og Hjemme, der udkommer i morgen.

Der skulle et tilfælde til, før end den uvidende Mette, der til trods for rygter om de to sportsstjernes forhold, vidste besked.

I aften græder Bjarne Riis for at 'få goodwill'
I aften græder Bjarne Riis for at 'få goodwill'

En dag trykkede Mette 'genkald på familiens telefon. Hun troede, hun havde ringet til sin far, men det var Anne Dorthe Tanderup, der tog den.

- Der var mange, der vidste det. Bare ikke mig. Ja, jeg var frygtelig naiv. Det er ikke rart at tænke på, og jeg synes, det er grimt og ufint siger Mette Riis til Ude og Hjemme.

Riis bryder sammen på tv - forfulgt af tragedier
Riis bryder sammen på tv - forfulgt af tragedier

49-årige Mette Riis, der i dag bor i Silkeborg, hvor hun arbejder som fodterapeut fortæller til ugebladet, at hun har tilgivet Bjarne Riis, men ikke hans affære.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx