Af - 09/11-15 08:58

Danske musikere: Her er de vildeste historier, vi har læst om os selvDanske musikere: Her er de vildeste historier, vi har læst om os selv

Da vi mødte de danske musikere på den røde løber til Danish Music Awards, spurgte vi dem, hvad det vildeste er, de nogensinde har læst om dem selv

Ida Corr

- Jeg er meget i homomiljøet og elsker Priden. Sidste år pissede det ned, og da jeg løb ind backstage, råbte jeg: “Det er det klammeste, det her!” Jeg mente selvfølgelig vejret, men jeg blev citeret for at sige, at Priden var det klammeste. Det pissede mig af, fordi det ikke kun handlede om mig, men om mange mennesker.

TV: De kendte SYNGER, hvem de hepper på til DMA i aften
TV: De kendte SYNGER, hvem de hepper på til DMA i aften

Scarlet Pleasure

- Da vi kom med den seneste single, skrev I på metroxpress, at den blev til i en kæmpe brandert. Det var en god overskrift, der trak lidt opmærksomhed.”

Var den da ikke blevet til i en kæmpe brandert?

- Vi havde drukket et par drinks, ikke? Men alt forladt, der er ikke noget der.

Joey Moe

- Jeg var i en by i forbindelse med en autografskrivning, og da jeg ankommer, kan jeg se, at de i en garnbutik reklamerer med 40 procents rabat på garn, fordi jeg er i byen. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er da meget taknemlig for det. Jeg ved dog ikke, hvor mange af mine fans der skulle have garn den dag.

TV: Scarlet Pleasure skaber nyt hit i en brandert
TV: Scarlet Pleasure skaber nyt hit i en brandert

Kesi


- Jeg har det den anden vej rundt. Der er ikke blevet skrevet vilde nok ting om mig. Der er mange gange, hvor jeg har fortjent ugens brandert. Men jeg har aldrig fået den.

Sivas

- Det vildeste var, at en journalist havde skrevet, at jeg ikke brød mig om fodbold. Men jeg elsker fodbold! Han må have misforstået noget.

Citybois

- Det var nok om den koncert, som vi havde til Vig Festival, hvor folk troede, at vi personligt havde smidt nogle drenge ud fra teltet. Det gik helt amok, og alle skrev om, at vi havde fået storhedsvanvid. Det er nok det vildeste.

LÆS OGSÅ: Citybois afslører hvornår der kommer nyt musik fra dem

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx