Af - 25/03-17 14:04

Hollywood-stjerne blev inviteret på date af Trump: Nu fortryder hun sit svarHollywood-stjerne blev inviteret på date af Trump: Nu fortryder hun sit svar

Den britiske skuespillerinde Emma Thompson blev noget overrasket, da hun pludselig under en filmindspilning blev inviteret ud af Donald Trump.

Bildstrecke im Grossformat »

Det fortæller den 57-årige skuepillerinde, der blandt andet er kendt for filmen 'Love Actually' i et interview i det norske talkshow-program Skavlan på NRK.

»Han inviterede mig ud engang,« fortæller skuespillerinden, inden vært Frederik Skavlan måbende spørger, om det nu virkelig var Donald Trump, hun mente.

Emma Thompson slår efterfølgende en høj latter op, inden hun fortæller om episoden, der fandt sted, da hun indspillede filmen 'Primary Colors' med John Travolta i Hollywood - en film der fik premiere i 1998.

»Jeg sad i min trailer på Universal Studios område, og så ringer telefonen. Det har den aldrig gjort før, og jeg kigger på den, og det er mærkeligt, det er som om en elg er inde i min trailer,« forklarer Emma Thompson og fortsætter:

»Jeg løfter telefonen: Hej, det er Donald Trump her, og jeg siger; virkelig? Kan jeg hjælpe dig,« svarer Emma Thompson på telefonopkaldet.

Trump tilbyder efterfølgende Emma Thompson at overnatte i Trump Tower, men skuespillerinden forstår ikke helt tilbuddet, og spørger derfor Trump, hvorfor han dog ringer til hende i hendes trailer med dét tilbud.

Og svaret faldt prompte fra Trump:

»Jeg tror vi ville komme godt ud af det med hinanden, måske kunne vi spise middag på et tidspunkt,« sagde Donald Trump ifølge Emma Thompson i røret.

På daværende tidspunkt var Trump sepereret fra skuespillerinden Marla Maples, og Emma Thompson var selv lige blevet skilt. Tilbuddet var dog ikke helt lokkende for den dengang fremadstormende skuespillerinde.

»Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv,« forklarer hun til Skavlan.

Efterfølgende fortalte hun Trump, at hun ville vende tilbage til ham - noget hun dog aldrig gjorde. Og det kan hun godt lidt fortryde i dag.

»Jeg ville ønske, jeg havde gjort det,« griner hun og tilføjer:

»Tænk på de historier!«

Emma Thompson er i øjeblikket aktuel i filmen 'Skønheden og Udyret', hvor hun lægger stemme til Te-moderen Mrs. Potts.

Du kan se hele interviewet med skuespillerinden herunder.

LÆS OGSÅ: Har du også været i tvivl? Dette 'dyr' er Udyret

LÆS OGSÅ: Svimlende beløb: SÅ mange penge får Emma Watson for sin nyeste film

LÆS OGSÅ: Meget flot og meget pastelfarvet

LÆS OGSÅ: Disney nægter at klippe homoseksuel karakter ud af ny film

LÆS OGSÅ: Disney-film indeholder for første gang 'eksklusivt homoseksuelt øjeblik'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx