Af - 28/08-15 06:25

TV: Så meget vil de kendte give for den hypede Kanye West-skoTV: Så meget vil de kendte give for den hypede Kanye West-sko

Vi griner af teenagerne, der lå flere dage udenfor en butik for at få fat på de hypede Kanye West-sneaks. Men hvad hvis man vifter de hypede sko for næsen på de kendte? Se med her.

Sagaen om teenagebørnene, der i flere dage slog lejr foran modebutikker i Aarhus og København for at få fat på de hypede Kanye West-sneaks ' Adidas Yeezy 350 Boost Pirate Black', er allerede gået over i historien som et af de dummeste kapitler i 2015.

TV: 21-årige Caroline dedikerer sang til drenge, der pjækkede for Kanye-sko
TV: 21-årige Caroline dedikerer sang til drenge, der pjækkede for Kanye-sko

Ja, vi griner måske nok af de unge mennesker, der har lidt for meget tid og lidt for mange lommepenge, men hvad nu hvis man tog skoen med til de 'voksne'?

Desperate boligsøgende: Vil bytte hypede Kanye West-sko for lejlighed
Desperate boligsøgende: Vil bytte hypede Kanye West-sko for lejlighed

Torsdag aften blev der afholdt Zulu Comedy Galla i Operaen i København. Metroxpress tog den eftertragtede sko med på den røde løber og spurgte så de kendte, hvad de ville give for dem. Se deres svar i videoen øverst. Vi kan allerede her afsløre, at kulturminister Bertel Haarder er klar til at smide en tusse.

LÆS OGSÅ: Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

LÆS OGSÅ: Nu er populær sko til salg på nettet – så dyre er de blevet på få timer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx