Af Rikke Kynde - 19/03-18 11:11

Stjerneskuespiller vil bruge sin Oscar som toiletbørsteStjerneskuespiller vil bruge sin Oscar som toiletbørste

Det var en tydelig bevæget Alicia Vikander, der i 2016 modtog sin Oscar for bedste skuespillerinde i en birolle. Nu afslører hun planer om at bruge statuetten som toiletbørste.

storybild

Alicia Vikander med sin Oscar-statuette, som hun vandt for sin rolle i filmen 'Den danske pige'. (Billede: MARK SUBAN / AMPAS / HANDOUT)

Det skriver USA Today.Mange drømmer om at modtage Oscar-statuetten, der i de flestes øjne bliver betragtet som den mest prestigefyldte pris i filmbranchen.Statuetten, der forestiller en nøgen mand, er 34 centimeter høj, vejer 3,85 kilo, og så er den belagt med 24 karat guld.Umiddelbart ville man gætte på, at det mest af alt lægger op til, at heldige modtagere stiller statuetten i vindueskarmen og pudser den en gang om ugen.Men der er den 29-årige skuespillerinde Alicia Vikander altså skabt af noget helt andet.

Hun vandt Oscar-statuetten i 2016 for sin rolle som 'Gerda' i filmen 'Den danske pige', og nu planlægger hun at lave den til noget så fornemt som en lokumsbørste.

»Jeg hørte, at Kate Winslet havde den på toilettet, og jeg kan godt lide, når ting er praktiske. Toilet-idéen er virkelig god, og jeg har det her gæstebadeværelse. Oscar'en ville det være det perfekte håndtag til min toiletbørste. Tænk hvis du skulle løfte den? Det ville være sjovt, og så ville folk også bruge den,« fortæller hun til mediet.

Statuette på afveje

Siden Alicia Vikander vandt Oscar-prisen har skuespillerinden, der oprindeligt kommer fra Sverige, rejst rundt over hele verden for at indspille og promovere film.I øjeblikket kan man opleve hende i biografen i actionfilmen 'Tomb Raider', hvor hun spiller hovedrollen Lara Croft.Derfor har hun ikke selv passet på sin guldmand, men i stedet efterladt ham i sin venindes datters trygge hænder.Så det må altså først blive, når Alicia Vikander igen har pause fra arbejdet, at hun kan hente statuetten og installere den på badeværelset i sit hjem i Portugal.

Til USA Today forklarede hun endda, hvor morsomt det ville være at gå ned til isenkræmmeren for at bede om hjælp til det usædvanlige vvs-projekt:»Det ville være sjovt at gå ned til butikken og sige: 'Jeg har den her idé, jeg tænkte på, om du kan sætte en børste under den (statuetten red.).«Se Alicia Vikander som Lara Croft på nedenstående Instagram-billede:

Go see Tomb Raider this weekend!

Et opslag delt af Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
BT afslører: Counter-Strike-hold i...
bt.dk
Gordon Ramsay overrasker alle med...
bt.dk
Se tallene: Her tjener de offentlige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx