Af Nadia Guldbæk Welch - 05/04-18 17:46

Se det søde billede: Kim Kardashian deler sjældent glimt af familienSe det søde billede: Kim Kardashian deler sjældent glimt af familien

Det var ikke et nemt billede at få i hus.

storybild

Kim Kardashian og Kanye West blev gift i 2014. (Billede: JUSTIN LANE)

Kim Kardashian er bestemt ikke bleg for at dele mange billeder af sig selv på sin Instagram-profil, men det er faktisk sjældent, at hun viser sine børn frem.

I et nyt billede på det sociale medie bliver der dog lavet om på det. For her har den amerikanske reality-stjerne delt et billede af hele familien.

Og Kim Kardashian løfter - måske - også lidt af sløret for, hvorfor det er sjældent, hele familien bliver vist frem på de sociale medier.

'Jeg tror virkelig ikke i forstår, hvor svært det er at tage et godt familiebillede. Det her var hvad vi fik før alle tre børn begyndte at græde. Jeg græd vist også,' skriver den 37-årige Kim Kardashian.

Kim Kardashian blev i 2014 gift med den amerikanske rapper Kanye West. Sammen har parret tre børn: Datteren North på fire år, sønnen Saint på to og datteren Chicago, der kom til verden 15. januar i år.

Efter at have været igennem to hårde graviditeter med de to første børn, valgte Kim Kardashian og Kanye West at gøre brug af en rugemor, da de besluttede sig for at få barn nummer tre.

I lang tid holdt parret rugemoren hemmelig, men i marts kunne offentligheden så få et glimt af hende. Hun dukkede nemlig op i et afsnit af 'Keeping Up With the Kardashians'.

»Min rugemor er i byen på grund af en aftale med lægen, så jeg tænkte, at det vil være et fantastisk tidspunkt for hende til at møde min familie, men stadig ikke blive afsløret helt for verden endnu – for hendes egen sikkerheds skyld. Det har været så fantastisk en rejse for os. Det er noget, jeg har ønsket så længe, og jeg deler alt med min familie,« fortalte Kim i afsnittet.

Rugemoren hedder Lorena, og hun fik altså lov til at møde resten af Kardashian-familien. Her fik hun også en snak om graviditeten med Kims søstre, Khloé og Kylie, der på daværende tidspunkt begge var gravide.

Mens Kylie Jenner blev mor til datteren Stormi den 1. februar, har Khloe Kardashian endnu ikke født. Det varer dog ikke længe, for hun har tidligere afsløret, at hun har termin i april.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal:...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Dansk modehus med blodrøde tal: Har...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx