Af Sebastian Kirk - 01/12-17 20:44

HELT grædefærdig: Her siger superstjerne 'ja' til sin kæresteHELT grædefærdig: Her siger superstjerne 'ja' til sin kæreste

TV-stjernen Kaley Cuoco skal giftes.

storybild

Kaley Cuoco er helt grædefærdig i den video, hendes forlovede har delt på Instagram, efter han har friet til hende.

Igennem de seneste 10 år har hun i rollen som Penny flirtet med nørden Leonard i 'The Big Bang Theory', men i virkeligheden tilhører Kaley Cuocos hjerte en anden mand.

Det bekræftede den 32-årige skuespillerinde torsdag, da hun sagde 'ja' til kæresten Karl Cook, der havde været på knæ og sat en diamantring på hendes finger.

'Skat? Hvad er der på din finger, skat?,' siger hendes fem år yngre forlovede i en video, han har delt på Instagram. Her ser man, hvordan en ildrød Kaley Cuoco slet ikke kan holde tårerne tilbage, mens hun viser den store sten frem.

A post shared by Karl Cook (@mrtankcook) on

'Efter næsten to år fik jeg endelig samlet mod til at fri til hende. Dette er den bedste aften i mit liv, og jeg tror, videoen viser, at det også er den bedste aften for Kaley,' skriver Karl Cook til videoen, der på under et døgn er blevet vist mere end en million gange.

Han delte efterfølgende endnu en sød video, hvor parret danser tæt, mens de holder om hinanden umiddelbart efter frieriet. Her har han desuden tilføjet en ganske poetisk tekst:

A post shared by Karl Cook (@mrtankcook) on

'Der er intet i livet som at danse, lige efter man er blevet forlovet. Renheden og skønheden ved øjeblikket er uforklarligt. Det er virkelig, som om livet er en ballon, der hopper på det blødeste vindpust. Skat; alt, jeg ønsker, er at være en ballon, der hopper, vugger og flyver gennem livet sammen. Du er mit et og alt.'

Tidligere samme dag, som i øvrigt var Kaleys fødselsdag, havde Karl faktisk friet til hende for sjov med en legetøjsring af plastik. Også det øjeblik røg på Instagram, hvor man tydeligt kan se, at hun ikke syntes, det var særlig sjovt. Hvis hun bare vidste, hvad der ventede om aftenen.

26-årige Cook, der fylder 27 år den 25. december, er professionel rytter. Det var i forbindelse med hans arbejde, at han mødte Kaley, der også er svært glad for heste.

Rygterne om parret begyndte at svirre i marts sidste år, og senere samme år satte hun ord på deres kærlighed i tv-showet 'The Talk'.

»Vi mødtes til et heste-show. Jeg fandt endelig min heste-mand. Jeg ved det. Det var skæbnen,« sagde hun ifølge E News.

Det er ikke første gang, Kaley Cuoco skal giftes. I 2013 blev hun gift med den amerikanske tennisspiller Ryan Sweeting, men i 2015 gik de fra hinanden igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2 afslører nyt navn til populært...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Guide: Her er kuren mod de ømme...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx