Af Amalie Abildgaard - 19/10-17 19:14

TV2-vært skal giftes med 10 år ældre topchefTV2-vært skal giftes med 10 år ældre topchef

Hun var forberedt på, at han havde noget oppe i ærmet, men det her kom alligevel bag på hende.

storybild

Cecilie Hother sammen med sin kommende mand Thomas. (Billede: David Leth Williams)

TV 2-værten Cecilie Hother skal giftes, efter at kæresten Thomas Gregers Honoré friede til hende i weekenden. Det afslører hun på sin blog.

Det var mere end bare gennemtænkt, da vejr-værten Cecilie Hothers kæreste gik på knæ. Thomas Gregers Honoré, der er it-topchef, havde nemlig skaffet et kært barndomsminde, da det store spørgsmål skulle stilles.

Barndomsmindet var intet mindre end fiskekutteren ved navn 'Oke' i Nordjylland, som Cecilies Hother sejlede på som barn.

'Så ser jeg 'Oke', og så begynder jeg at græde. For 'Oke' har et helt specielt sted i mit hjerte,' skriver den 38-årige vært på sin blog.

Hun var forberedt på, at kæresten havde en overraskelse i ærmet, men at overraskelserne ikke stoppede her, havde hun ingen anelse om, skriver hun.

'Midt i alle minderne, sørger Thomas for at jeg vender tilbage til nutiden og skaber et nyt uforglemmeligt minde. For her frier Thomas til mig, i stævnen på 'Oke' i vind og saltvand,' skriver Cecilie Hother og tilføjer:

'Jeg sagde selvfølgelig JA til manden i mit liv.'

Sammen har parret en datter, der blev født sidste år. Datteren blev passet, mens forældrene hyggede sig på 'Oke'.

Cecilie Hother har tidligere fortalt, at hun mødte Thomas, der er 10 år ældre end hende, da de begge cyklede til Paris med Team Rynkeby for syv år siden. De blev dog først rigtig kærester i 2014.

TV-værten er for få måneder siden vendt tilbage fra sin barselsorlov i sin gamle rolle som vejrvært på TV 2 og har tidligere været hos DR og TV 2 Fri. Hun vandt desuden 'Vild med dans' i 2010.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye dokumenter kommet frem: Kan...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hollie forsøgte at redde kvinde, der...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx