Af - 25/09-13 11:04

Kurt Cobains nostalgiske barndomshjem til salgKurt Cobains nostalgiske barndomshjem til salg

Det er en stor måned for Nirvana-fans.

Bildstrecke im Grossformat »

Ikke alene er det 20-års jubilæet for det ikoniske grunge-bands sidste studiealbum, 'In Utero', nej, det er også måneden, hvor hardcore Kobain-fans kan erhverve sig den afdøde frontmands barndomshjem i Washington.

LÆS OGSÅ: Er Nirvana-trommeslager med i ny SAS-reklame?

Nirvana-forsangerens mor, Wendy O’Connor, har nemlig sat huset på East 1st Street i Aberdeen til salg. Og for at hjælpe salget lidt på vej, har moren uploadet nogle tidligere usete billeder fra Kurts opvækst i det halvanden etager høje hus - som salgsannoncen alslører.

Billederne kan ses i billedserien herover.

Huset, som ud fra billederne ikke ser ud til at være i den bedste forfatning, blev sidst solgt for 67.000 dollars – 370.000 kroner.

Nu har prismarkaten på det 'trætte' træhus qua sin særlige historie fået et nøk opad. I dag bliver huset udbudt til 500.000 dollars – 2.767.000 kroner. Nok lidt mere, end de andre på vejen kan sælge deres huse for!?

LÆS OGSÅ: Så hotte, smukke og lækre er rockstjerners døtre

Men for de små tre millioner kroner får den glade køber et hjem, eller i hvert fald et værelse, fyldt med Cobain-nostalgi.

Hans værelse bærer stadig præg af en ung rockhungrende teenagers tilstedeværelse. På væggen hænger der posters med 80'ernes (og nutidens) rockikoner som 'Iron Maiden' og 'Led Zeppelin', og sømmene i væggen er alle sammen banket i med en hammer, der blev holdt af en ung Kurt Cobain.

Derfor sælger familien huset
I en mail til Washinton Post skriver Kurt Cobains søster, hvorfor familien nu vælger at sælge huset.

- Vi har besluttet at sælge huset for at bevare Kurts eftermæle, og ja, det er med blandede følelser, eftersom vi alle sammen elskede det he hjem, som indeholder så mange minder.

- Men, vi er i familien kommet videre fra Washington, og det er nu på tide at sælge huset videre, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Kurt Cobains datter skælder ud på Kardashian-søster

Kurts forældre købte huset tilbage i 1962, da den fremtidige Nirvana-frontmand var blot to år gammel. Her boede han, indtil forældrene blev skilt syv år senere, men flyttede tilbage igen i sine senere teenageår.

Kurt Cobain chokerede rock- og omverdenen med sit tragiske selvmord i 1994 i Seattle i en alder af 27 år.

I forbindelse med 20-års jubilæet for studialbummet 'In Utero' udkommer det i et 'Super deluxe' boxsæt i denne måned.

Sættet indeholder blandt andet koncertoptagelser fra 'Live & Loud' i Seattle fra december 1993 samt tre numre fra bandets aller sidste optræden i München i marts 1994.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Føles som sommer: 25 grader og sol...
bt.dk
Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
'Har du også prøvet at begå klassisk...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx