Af - 18/03-14 22:07

Mick Jagger efter dødsfald: -  Jeg kæmper stadig med at forståMick Jagger efter dødsfald: - Jeg kæmper stadig med at forstå

Nu taler Mick Jagger efter kærestens selvmord. Han takker for den støtte, han har modtaget.

storybild

(Billede: Polfoto/ZUMA Press/Nancy Kaszerman)

Rolling Stones-forsangeren Mick Jagger mistede i går sin kæreste, L'Wren Scott. Scott begik selvmord i en luksuriøs New York-lejlighed, mens Jagger var på turné i Australien.

Nu taler han for første gang siden dødsfaldet - og det sker i en opdatering på Facebook.

- Jeg kæmper stadig med at forstå, hvordan min kæreste og bedste ven kunne afslutte sit liv på denne tragiske måde. Vi tilbragte mange vidunderlige år sammen og havde opbygget et godt liv sammen, skriver han og uddyber:

Jagger-kæreste opdaterede Facebook efter sin død: Nu er profilen slettet
Jagger-kæreste opdaterede Facebook efter sin død: Nu er profilen slettet

- Hun havde skønt nærvær, og hendes talent blev beundret, ikke kun af mig.

Scott har igennem årene arbejdet som både model, stylist og designer. Mick Jagger afslutter med at takke for den opmærksomhed, folk har givet:

- Jeg er blevet rørt af den hyldest, folk har givet hende, og også de personlige beskeder med støtte, jeg har modtaget. Jeg vil aldrig glemme hende, afslutter Stones-forsangeren i den personlige opdatering.

Rolling Stones aflyser koncert - Turné i fare efter dødsfald
Rolling Stones aflyser koncert - Turné i fare efter dødsfald

Det er ikke første gang, Jagger har selvmord tæt inde på livet. I 1960'erne forsøgte to af hans daværende kærester, Chrissie Shrimpton og Marianne Faithfull, at begå selvmord, skriver Examiner.LÆS OGSÅ: Stor mystik om Jaggers kærestes selvmord

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx