Af Louise Petring - 15/03-18 11:28

Verdensstjerne vækker opsigt: Kan du se den danske detalje? Verdensstjerne vækker opsigt: Kan du se den danske detalje?

Kendrick Lamar er for nyligt blevet set i en trøje fra det populære danske tøjmærke Muf10.

storybild

Den succesfulde amerikanske rapper Kendrick Lamar er blevet spottet i en trøje fra det danske brand Muf10. (Billede: VALERIE MACON)

Reza Etamadi, manden bag brandet 'Muf10', er meget beæret over, at den verdenskendte rapper vil bære hans tøj. Og det var faktisk helt tilfældigt, at Kendrick Lamar fik øje på Muf10.

Da Kendrick Lamar 1. marts skulle spille koncert i Danmark, ville han samtidig gerne opretholde sin form. Derfor valgte han at træne hos en personlig træner, der tilfældigvis er en af Reza Etamadis gode venner.

»Min ven, der skulle træne med Kendrick Lamar, havde en Muf10 trøje på. Og Kendrick Lamar synes, den var fed, og spurgte derfor ind til den,« siger Reza Etamadi.

Muf10 er ifølge Reza Etamadi et brand, der går meget op i kontraster mellem forskellige verdener.

»Når man kigger på trøjen, tror man, det er Mærsks logo, men det er et somalisk flag. Og Mærsk og Somalia er meget afhængige af hinanden - der er noget politisk i det,« siger manden bag Muf10.

Reza Etamadi er overbevist, at historien og det politiske bag trøjen, er den største grund til, at Kendrick Lamar blev interesseret. Rapperen er nemlig ifølge Reza Etamadi meget politisk anlagt og ville kun bære trøjen, hvis der var en mening bag.

Og dette er ikke slutningen på forholdet mellem Muf10 og Kendrick Lamar. Den amerikanske rapper er nemlig interesseret i endnu mere tøj fra den nye Muf10-kollektion. En kollektion som ifølge Reza Etamadi handler om forskellige subkulturer.

»Vi er lige nu i dialog med hans manager, fordi han er helt vild med vores nyeste kollektion. Han har udvalgt nogle ting fra kollektionen, som han gerne vil have. Så det er vi i gang med at sende til ham,« siger Etamadi.

Det er ikke første gang, at tøj fra Muf10 er blevet båret af en verdensstjerne. Også hiphopstjernen Young Thug har båret tøj fra det danske mærke under et besøg i København.

Den Mærsk-lignende trøje, som Kendrick Lamar bærer på billedet, er endnu ikke kommet på gaden.

Se den succesfulde rapper i den danske trøje nedenfor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-boss efter frifindelse:...
bt.dk
Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx