Af - 15/06-16 19:55; Opdateret: 15/06-16 20:07

Jennifer Aniston om nyt graviditetsrygte: Her er sandhedenJennifer Aniston om nyt graviditetsrygte: Her er sandheden

Det seneste døgn er der gået rygter om, at den 47-årige skuespillerinde er gravid.

Bildstrecke im Grossformat »

Se billeder af den smukke skuespillerinde i galleriet øverst.

Venter Jennifer Aniston barn?

Det spørgsmål har det seneste døgn vandret rundt, efter det amerikanske sladdermagasin In Touch tidligere i dag var ude at fortælle, at en ven til skuespillerinden har fortalt, at Jennifer er gravid med sin mand, skuespilleren Justin Theroux.

Se billeder af den smukke skuespillerinde og mændene i hendes liv i galleriet øverst.

Hun og Justin er ekstatiske. Jen har ønsket at få et barn med Justin i årevis. Deres barnnyhed kom på et dårligt tidspunkt i hendes liv, da hun har lige mistet sin mor, og hun og Justin næsten var ved at bryde op. Men nu har denne overraskelses graviditet vendt de værste tider til de bedste tider.

Det skulle en ven til parret have sagt til In Touch, der i artiklen viser billeder af skuespillerinden i bikini, hvor de skriver, at hun har en lille mave, se billedet her.

Jennifer Aniston afslører: Sådan holder jeg mig ung og slank
Jennifer Aniston afslører: Sådan holder jeg mig ung og slank

Jennifer Aniston og hendes mand Justin Theroux venter, ifølge det amerikanske sladdermagasin In Touch, deres første barn. (Bild: Scanpix)

Det viser sig dog at være tomme rygter, som sladdermagasinet har spredt. Til det britiske medie Metro fortæller skuespillerindens publicist nemlig, at Jennifer Aniston ikke er gravid, og at der ikke er noget sandhed i det In Touch skriver.

Den 47-årige skuespiller har tidligere fortalt om det uretfærdige pres, folk har lagt på hende og andre kvinder om, at de skulle have børn.

- Jeg kan ikke lide [presset] folk lægger på mig, og på kvinder generelt - at jeg har fejlet som kvinde, fordi jeg ikke har fået børn. Det synes jeg ikke, er fair, har Jennifer tidligere fortalt til det amerikanske magasin Allure, skriver Metro.

LISTE: Her er 13 ting, du ikke vidste om 'Venner'
LISTE: Her er 13 ting, du ikke vidste om 'Venner'

Den smukke skuespillerinde blev i 2000 gift med skuespilleren Brad Pitt, men efter fem års ægteskab blev parret separeret. Siden 2011 har hun dannet par med Justin Theroux.

Brad Pitt er i dag gift med Hollywoodskønheden Angelina Jolie, som han har tre biologiske og tre adopterede børn sammen med.


LÆS OGSÅ: 'Hvad – vandt jeg?' - Her er verdens smukkeste menneske

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx