Af - 16/12-15 12:59; Opdateret: 16/12-15 13:38

Hollywoodlæge afslører: Så meget plastic har Kardashian-tøserne fyldt i numserneHollywoodlæge afslører: Så meget plastic har Kardashian-tøserne fyldt i numserne

Kim Kardashian og Kylie Jenner er fyldt med plastic, siger læge.

Bildstrecke im Grossformat »

Er den røv naturlig? Sådan tænker mange af os nok, når vi ser Kim Kardashians famøse bagdel på den røde løber og hendes Instagram-profil.

Nej, lyder den klare vurderingen fra Dr. Tabasum Mir i et nyt interview, som Hollywoodlægen har lavet med Bikini.com. Og det stopper ikke ved numsen.

- Jeg tror, at hun har fået løftet sine øjenbryn og fået implantater i hofterne og numsen. Hun har fået det hele, men hun ser fantastisk ud, lyder det fra Tabasum Mir.

Kim Kardashian i stort skænderi med Kris Jenner: Du er en dårlig mor
Kim Kardashian i stort skænderi med Kris Jenner: Du er en dårlig mor

Tabasum Mir snakker ikke dårligt om Kim Kardashians udseende i interviewet, men hun synes, det er vigtigt, at man er ærlig om de ting, man får lavet.

Især så unge piger ikke tror, at det er muligt at se sådan ud naturligt.

- Kim Kardashian er en smuk kvinde, men hvis du kigger på, hvordan hun så ud i 2007 og så i dag, så har hun næsten været med til at redefinere skønhed. Nu har alle de her små taljer og store numser, siger hun.

Kim Kardashian afslører: Sådan spiser jeg Saint og Norths moderkager
Kim Kardashian afslører: Sådan spiser jeg Saint og Norths moderkager

Lægen fortæller også, at Kylie Jenner - som er Kim Kardashians halvlillesøster - er den kendis, som har ødelagt sig selv allermest med plastickirurgi.

- Kylie har fået lavet rigtig mange ting i en meget ung alder. Fyldninger, botox. peelinger. Hun har helt sikkert fået lavet sine hofter og numse.

Dr. Tabasum Mir mener, at den 18-årige Kylie Jenner har fået lavet sin indgreb for tidligt, fordi hun stadig er i en alder, hvor hun potentielt vokser.

- Psykologisk kan det have en negativ effekt på hende, fordi hun altid stræber efter det perfekte, som jo bare ikke findes.

TV: Kendall Jenner sniger sin tunge ind i lillesøster Kylies mund
TV: Kendall Jenner sniger sin tunge ind i lillesøster Kylies mund

Se hele interviewet med lægen her:


LÆS OGSÅ: DØM SELV: Hylder Kylie Jenner plastikkirurgi i nyt interview?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx