Af - 26/03-15 19:33

Martin Høgsted afslører: 'Danish Dynamite' satser på spillefilm i 2016Martin Høgsted afslører: 'Danish Dynamite' satser på spillefilm i 2016

Martin Høgsted er torsdag vært ved årets Zulu Awards. Det er hans første solo-optræden i lang tid efter succesen med makkeren Magnus Millang og 'Danish Dynamite'. Han går dog til opgaven med is i maven.

storybild

(Billede: Rasmus Weng Karlsen/TV2 Zulu)

- Ja, det er Martin. Jeg har lige været inde og overvære overraskelsesnummeret. Det bliver super fedt, men mere kan jeg desværre ikke afsløre.

Zulu Comedy Galla: Jeppe K blev årets komiker
Zulu Comedy Galla: Jeppe K blev årets komiker

Der er forskel på de danske komikere. Sidste år, da Simon Talbot var vært ved Zulu Awards, havde han frabedt sig al opmærksomhed fra pressen dagen før, så han kunne koncentrere sig fuldstændig om showet. Da metroxpress onsdag ringer til årets vært Martin Høgsted, er han modsat Talbot helt iskold og har fin tid til at snakke.

'Danish Dynamite': Vi vil gerne sige undskyld til...
'Danish Dynamite': Vi vil gerne sige undskyld til...

- Selvfølgelig kan man fejle, men jeg er faktisk ikke så nervøs. Jeg skal jo bare præsentere dem, der optræder og de nominerede. Altså det er ikke en hyggetjans, men jeg er rimelig rolig.

Martin har de sidste mange år optrådt som 'Danish Dynamite' sammen med Magnus Millang. Han indrømmer, at det er lidt nervepirrende at stå på egen hånd.

Nikolaj Lie Kaas fik to parkeringsbøder på vej til Zulu Awards
Nikolaj Lie Kaas fik to parkeringsbøder på vej til Zulu Awards

- Jeg havde lidt separationsangst i starten. Ligesom i et forhold er man jo vant til at gøre alting sammen. Magnus har også hjulpet lidt, og han får også en lille rolle i showet. Uanset hvad, hvis der går noget galt, hiver jeg ham op på scenen til at sige, 'det er lige meget'.

Magnus og Martin blev sidste år kåret som 'årets komikere' ved Zulu Comedy Galla. Martin er helt okay med, at 'Danish Dynamite' tilsvarende ikke er nomineret til en Zulu Award.

TV: Hvad gør årets Zulu Awards-vært hvis Seebach bliver for fuld?
TV: Hvad gør årets Zulu Awards-vært hvis Seebach bliver for fuld?

- Det er jo et år siden, at vi havde premiere på den sidste sæson, så det er helt ok. Jeg vil også hellere nomineres for vores næste projekt, som forhåbentlig bliver en film. Vi er i gang med at finde ud af, hvad den skal handle om, og så får den forhåbentlig premiere i 2016.

Følg metroxpress' livedækning af Zulu Awards på Snapchat i torsdag aften klokken 18.30. Showet sendes på TV2 Zulu mandag den 30. marts.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 sunde vaner, som du skal droppe...
bt.dk
Premier League-stjerne om...
bt.dk
Så skete det: Niklas Landin er blevet...
bt.dk
Kjell tjekkede sin mail - og opdagede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx