Af - 18/07-16 22:26; Opdateret: 18/07-16 22:42

I krig med Taylor Swift: Kanye og Kim risikerer fængsel i tre årI krig med Taylor Swift: Kanye og Kim risikerer fængsel i tre år

Krigen imellem Taylor Swift og Kanye West og Kim Kardashian kan have taget en kriminel drejning.

Bildstrecke im Grossformat »

Kim Kardashian West og hendes husbond kan have brudt loven i forbindelse med deres fejde med Taylor Swift. Forbrydelsen kan give op til tre år bag tremmer.

Det skriver britiske Sun.

Hele historien bunder i historien om, at Kanye West i sit pophit 'Famous' har en linje, der beskriver Taylor Swift som den 'bitch, jeg gjorde berømt.' Sangteksten har udløst en krig imellem kongen og dronningen af Kardashian-klanen og den 26-årige Taylor Swift.

Krigen så ud til at være vundet af selfie-dronningen Kim og husbonden Kanye, da Kim lagde en række videoklip på nettet, hvor Kanye taler i telefon med Taylor Swift om sangen.

Kardashian erklærer rivalinde krig med upassende trusse-ups
Kardashian erklærer rivalinde krig med upassende trusse-ups

På optagelserne virker hun positiv over teksten, og det kunne være bevis på, at sangerinden måske ikke er så utilfreds med situationen som først antaget. Hun kalder for eksempel sangen for et kompliment, og tydeligvis skrevet med et glimt i øjet.

Swift har tidligere nægtet, at hun har givet sit samtykke til Kanyes tekst, men det strider noget imod det, som optagelserne viser.

Kim K. snapper afslørende video af Taylor Swift og Kanye
Kim K. snapper afslørende video af Taylor Swift og Kanye

Nu løfter Kim Kardashian sløret for sit sexliv
Nu løfter Kim Kardashian sløret for sit sexliv

Der er dog et problem.

Swift har ikke givet sin tilladelse til optagelserne, og det er et problem i forhold til californisk lov, hvor det kan koste op til tre år i brummen, hvis man optager en telefonsamtale med folk, uden at de ved det. Sådan lyder statens paragraf 632 i Californiens straffelov.

Nu har Taylor Swifts hold af advokater ladet Kanye og Kim vide, at den 26-årige popsanger ikke vidste, at telefonsamtalen blev optaget.

En amerikansk kilde forklarer ifølge The Sun følgende:

- Taylors lejr mener, at Kanye og Kim klart har brudt loven, og forsætter:

- De har en mission om at ødelægge Taylor, men det kan give hårde konsekvenser, da de har ringet til hende fra Californien, hvor det er ulovligt at optage samtaler uden tilladelse.

Tech-sitet Gizmodo har talt med flere eksperter, der i samlet flok vurderer, at Kim og Kanye kan blive retsforfulgt for den hemmelige optagelse, hvis den vel at mærke har fundet sted i Californien, hvor parret bor.

På trods af optagelserne, som Kim Kardashian og Kanye West har offentliggjort, så nægter Taylor Swift stadig, at de viser sagens rette sammenhæng.

- Hvor er de optagelser, der viser, at jeg siger 'ja tak' til at blive kaldt en 'bitch' i hans nye sang?, spørger hun på Instagram og forsætter:

- Det findes ikke, for det skete aldrig. Man har ikke ret til at kontrollere nogens følelsesmæssige svar på at blive kaldt for 'bitchen' foran hele verden.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: Her er Khloe Kardashians nye kæreste

LÆS OGSÅ: Medie: Kanye West til Kim Kardashian - Du er for tyk!

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner: Derfor burde jeg ikke være kendt

LÆS OGSÅ: Ups: Kom Kendall Jenner til at afsløre kokainvane på Snapchat?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx