Af - 01/09-15 21:51

NYT: Nu kan du få volds-rådgivning på SnapchatNYT: Nu kan du få volds-rådgivning på Snapchat

Den kendte popdronning går forrest for at hjælpe børn og unge, der udsættes for vold i hjemmet.

storybild

Sangerinden Medina. (Billede: Polfoto/arkiv)

Børn og unge, der er udsat for vold i hjemmet, kan fremover søge hjælp på Snapchat.

Det skriver Medina, der ambassadør for Bryd Tavsheden, på Instagram.

- Det er helt forfærdeligt at så mange børn og unge er udsat for vold derhjemme. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dem, og det gør jeg sammen med Bryd Tavsheden, skriver popdronningen på det sociale medie, hvor hun fortsætter:

- I dag åbner Bryd Tavshedens nye snaprådgivning. Bliver du slået af dine forældre, er du udsat for psykisk vold fra din kæreste eller er du bekymret for en af dine venner? Så skriv.

Det eneste man skal gøre er at tilføje 'brydtavsheden' på Snapchat, så sidder der folk klar til at lytte og hjælpe.

@bryd_tavsheden åbner rådgivning på snapchat #brydtavsheden #snapchat #snaprådgivningen #kærestevold #familievold Som i sikkert allerede ved er jeg ambassadør for Bryd Tavsheden. Det er helt forfærdeligt at så mange børn og unge er udsat for vold i derhjemme. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dem, og det gør jeg sammen med Bryd Tavsheden. I dag åbner Bryd Tavshedens nye snaprådgivning. Bliver du slået af dine forældre, er du udsat for psykisk vold fra din kæreste eller er du bekymret for en af dine venner? Så skriv. Det eneste du skal gøre er at tilføje ”brydtavsheden” på Snapchat og sende til dem, så er de klar til at lytte på din historie og hjælpe dig videre. Del del del og hjælp os med at få fortalt alle børn og unge i Danmark, at de nu kan få hjælp direkte på snapchat, hvis de er udsat for vold i familien eller fra kæresten!#brydtavsheden #snapchat #snaprådgivningen #kærestevold #familievold

Et billede slået op af MEDINA (@officialmedinamusic) den


Kan Medina få dig til at skodde?
Kan Medina få dig til at skodde?

Ifølge Bryd Tavsheden har to elever i hver danske skoleklasse prøvet at blive slået eller blive udsat for psykisk vold af de voksne i familien. Medina selv har også haft volden tæt inde på livet, da hendes veninde - med Medinas egne ord - blev banket gul og blå, da hun blev udsat for vold i hjemmet.

Derfor indvilligede sangerinden i at få lavet et nøgenmaleri af kunstmaleren Tal R, hvor pengene blev doneret til voldsramte. Se det herunder:

Her står Medina med den nye ejer af det smukke Tal R maleri. Værket endte med at gå for imponerende 220.000 kr.! Et helt...

Posted by Bryd tavsheden on Friday, May 23, 2014

LÆS OGSÅ: Portræt af Medina: - Jeg går med en idé til en børnefilm

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx