Af - 05/05-17 20:06

Beyoncé er rasende: Her er sandheden om hendes 'nye look'Beyoncé er rasende: Her er sandheden om hendes 'nye look'

En talskvinde for sangerinden Beyoncé går nu i stødet mod ihærdige rygter om, at verdensstjernen skulle have fået foretaget plastikkirurgi.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet herover: 10 beviser på, at fillers er det bedste (eller værste) der nogensinde er sket.

Sangerinden Beyoncé er godt og grundigt rasende, efter der i den seneste tid er opstået rygter om, at hun har fået sprøjtet ekstra fyld ind i sine læber.

Torsdag lagde verdensstjernen, der er højgravid med tvillinger, nogle nye billeder op på sin Instagram-profil, og her så det unægteligt ud, som om hendes læber var blevet større.

TV: Se gravide Beyoncés VILDE optræden til Grammy Awards
TV: Se gravide Beyoncés VILDE optræden til Grammy Awards

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Det fik sladder-mediet MediaTakeOut (MTO) til at bringe en artikel om, at Beyoncé har fået såkaldte fillers i sine læber - og det får nu en af R&B-stjernens repræsentanter til at komme med et modsvar. For det er absolut ikke tilfældet, lyder meldingen ifølge mediet Gossip Cop.

- Hvad ved I om, hvilke effekter graviditet har på en kvindes krop?, indleder talskvinden Yvette Noel-Schure i en udtalelse rettet mod skribenterne hos MTO.

Paradise-Caroline overrasker med nyt look: Vil se mere naturlig ud
Paradise-Caroline overrasker med nyt look: Vil se mere naturlig ud

Her forklarer hun, at Beyoncés større læber ikke er forårsaget af plastikkirurgi, men at det derimod er sket som følge af graviditeten.

- Vidste I, at der foruden vægtforøgelse ofte sker dramatiske ændringer i blodcirkulationen samt en øget væskebalance, hvilket forårsager opsvulmning? Vidste I, at kvinders tandkød ofte hæver? Vidste I, at det nogle gange påvirker vores tale, vores evne til at tygge og andre ting?, spørger hun retorisk og fortsætter:

- Men de ofre er noget, vi værdsætter, fordi vi bringer smukke mennesker ind i denne verden, som en dag vil kæmpe imod jeres had og negativitet (...) I er de sørgeligste individer, og det at køre på en gravid kvinde er ensbetydende med det koldeste og mest afskyelige hjerte.

Anders Lund overrasker med HELT nyt look: Slet ikke til at kende
Anders Lund overrasker med HELT nyt look: Slet ikke til at kende

Det er ikke kun hos MediaTakeOut, man har bemærket Beyoncés opsvulmede læber. Også på de sociale medier har rygtet om ansigtsbehandling floreret i ugevis:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter Bayern-rygter: Her er Real...
bt.dk
Dansk modehus med blodrøde tal: Har...
bt.dk
Brutalt overfald i lejlighed:...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx