Af - 28/03-17 13:02

Brystbombe forarger igen: Deler bikinibillede af 9-årig datterBrystbombe forarger igen: Deler bikinibillede af 9-årig datter

Synes du også, at det er usmageligt?

Bildstrecke im Grossformat »

Den britiske glamourmodel Katie Price får kritik for at have delt et billede af sin niårige datter, der poserer i en bikini.

Mange forældre bruger i dag deres profiler på de sociale medier til at dele billeder af deres børn. Det gælder også den barmfagre 38-årige Katie Price, der på vores kanter er bedst kendt for en omfattende karriere som letpåklædt model.

Katie Price, der er mor til fem, holder i øjeblikket ferie på Maldiverne sammen med sin husbond, den 30-årige tidligere stripper Kieran Hayler. Under ferien har kendissen delt et billede på Instagram af sin niårige datter Princess.

Datteren poserer kækt for fotografen iført solhat og bikini, og sidstnævnte detalje har fået en del negativ opmærksomhed i kommentarfeltet.

For sømmer det sig at lade en niårig pige posere så 'voksent', som den niårige pige gør på billedet herunder? Absolut ikke, hvis det står til flere af dem, som har kommenteret opdateringen.

Blandt andre skriver brugeren karenbruce55:

'Skandaløst! Lad hende være en lille pige for guds skyld.'

En anden bruger, gayle_anne_, stemmer i:

'Jeg tror ikke, at jeg ville lade min lille pige posere på den måde i en bikini. Under ingen omstændigheder! Hun er et smukt barn, og jeg beundrer Kate som mor, men aldrig i livet om jeg ville dele sådan et billede.'

Brugeren kateinsta23 langer benhårdt ud efter Katie Price:

'Denne kvinde, (Katie Price, red) er den type, der ville sælge sit barn for penge. Hun er patetisk.'

Det er dog ikke alle, der kritiserer Katie Price for at dele bikinibilledet af datteren. Brugeren xsarahwx forsvarer glamourmodellen med følgende kommentar:

'Jeg er ikke enig i alt det had, der bliver rettet mod Katie på grund af dette billede. Små piger poserer på den måde på næsten alle billeder, du ser online i dag. Hun (Princess, red) bliver ikke udnyttet på nogen måde. Det er inde i folks hoveder, at de ser det her som noget, det ikke er. Lad hende være for guds skyld!'.

Katie Price og familien bor ifølge The Mirror på en privat ø på Maldiverne for 8.600 kroner om dagen. Ferien er arrangeret som en 'bryllupsrejse nummer to' for modellen og Kieran Hayler, der blev gift for fire år siden.

LÆS OGSÅ: Verdenskendt brystbombe: Mine børn er SÅ grimme!

LÆS OGSÅ: Stjerne får hård kritik for dette billede - kan du se hvorfor?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx