Af Amalie Abildgaard - 01/11-17 09:07

Hollywood-skuespillerinde kom med grov anklage: Nu er hun mistænkt for besiddelse af stofferHollywood-skuespillerinde kom med grov anklage: Nu er hun mistænkt for besiddelse af stoffer

Skuespillerinden Rose McGowan er mistænkt for at besidde ulovlige stoffer. Det fremgår af en arrestordre, som nyhedsbureauet AP er i besiddelse af. Det skriver MSN.com.

storybild

Arkiv. Rose McGowan. (Billede: FRED DUFOUR)

Skuespillerinden Rose McGowan er mistænkt for at besidde ulovlige stoffer. Det fremgår af en arrestordre, som nyhedsbureauet AP er i besiddelse af. Det skriver MSN.com.

Rose McGowan blev anholdt den 20. januar i år i Washington D.C.s lufthavn. Den 43-årige skuespiller blev stoppet for at få bagagen til nærmere tjek. Her blev hun testet positiv for narkotika.

Politiet siger, at de har forsøgt at kontakte McGowan, så hun kan komme for en domstol, men skuespillerinden er ikke til at komme i kontakt med.

Rose McGowan, der er kendt for sin rolle i tv-serien 'Heksene fra Warren Manor', har været en af de førende stemmer i den såkaldte MeToo-bevægelse, hvor kvinder har sagt fra i forhold til sexchikane.

Rose McGowan har selv skrevet på Twitter, at hun er blevet voldtaget af en mand med initialerne 'HW'.

The Hollywood Reporter skriver, at McGowan har bekræftet, at hun henviste til den udskældte Hollywood-producer Harvey Weinstein.

Harvey Weinstein er anklaget for at have forgrebet sig seksuelt på adskillige kvinder mod deres vilje i løbet af en periode på flere år.

Flere kvinder er stået frem i sagen og har fortalt, hvordan han har krænket dem, hvilket i sidste uge førte til, at han blev smidt ud af sit eget firma af bestyrelsen.

Han er desuden blevet ekskluderet fra Oscar-komiteen, og så har hans kone ifølge CNN forladt ham oven på afsløringerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Bror til fransk politihelt: Han...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx