Af - 19/10-14 14:59

Fnisende Claudia Rex: Jeg har det fint med at være sexsymbolFnisende Claudia Rex: Jeg har det fint med at være sexsymbol

Claudia Rex er om nogen sexsymbolet i 'Vild med dans'.

storybild

(Billede: Polfoto)

Der er tre ting, der er sikkert, når ‘Vild med dans’ løber over skærmen:

At en million danskere samler sig foran deres fjernsyn, at der på de mere tabloide netmedier kører afstemninger om, hvem der er den mest sexede kvinde i programmet, og slutteligt at det er Claudia Rex, der vinder afstemningen.

Vild med dans: Ét par var knusende overlegen
Vild med dans: Ét par var knusende overlegen

- Jeg tager det kun som et kompliment. Jeg synes, det er sjovt og sødt, fniser Claudia Rex, da metroxpress spørger til, hvordan hun har det med at blive gjort til programmets sexsymbol.

Trods pragtpræstation: Silas Holst var irriteret på Britt Bendixen
Trods pragtpræstation: Silas Holst var irriteret på Britt Bendixen

Få kan danse som hende, og når hun vrikker bagdelen i en sexet rumba, er det ikke svært at forstå, hvorfor hun gang på gang optræder i afstemningerne.

Claudia Rex taget i dansesnyd
Claudia Rex taget i dansesnyd

Alligevel er hun ikke bange for, at det er noget, der vil stjæle fokus fra det, som det hele jo virkelig handler om: Dansen.

- Nej, jeg tænker ikke så meget over det, hvis jeg skal være ærlig. Jeg tager det kun som et kompliment. Det er kun dejligt, at folk synes, jeg er pæn, siger hun.

Her er vinderne af 'Zulu Awards' 2014
Her er vinderne af 'Zulu Awards' 2014

- De sidste par gange har jeg ikke engang vidst, at afstemningerne kørte. Der har det været mine veninder, der har sendt et printscreen og sagt ‘Ej hvor sjovt’. Så har jeg selv været inde og kigge, og så er man jo nødt til at krydse sig selv af for at se, hvordan afstemningen går, siger hun med et grin.

Kan du score Claudia Rex? Se hendes høje krav
Kan du score Claudia Rex? Se hendes høje krav

Det store fokus på Claudia Rex, der af Ekstra Bladet blev døbt ‘Labre Claudia’ under fredagens udsendelse, betyder da også, at hun har måtte finde sig i nogle kommentarer fra de andre dansere.

- De andre deltagere driller mig lidt med det, ja. Men for mig er det virkelig bare et kompliment, og noget jeg griner lidt af, fastslår hun endnu engang.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lige til glemmebogen: Magnussen...
bt.dk
Michael Dyrby: Kære Kronprins - her...
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Salah gik grædende fra banen: Hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx