Af Mads Brandsen - 27/03-18 09:41

Efter familietragedie: Verdensstjerne røber stor nyhed fra scenenEfter familietragedie: Verdensstjerne røber stor nyhed fra scenen

Efter en svær tid skal den canadiske smørtenor Michael Bublé være forælder igen.

storybild

(Billede: KEVIN LIGHT/REUTERS)

Det afsløredede den 42-årige sanger under søndagens Juno Awards i Vancouver, som han var vært for.

»For fem år siden, da jeg var vært for første gang i Regina, førte det held med sig. Jeg var gravid - jeg mener, min kone var gravid med vores første barn. Nu er jeg her, fem år senere. I har gjort det igen! Vi venter os med nummer tre,« sagde han ifølge Today.

Michael Bublé, der selv har vundet en Juno-pris hele 13-gange kiggede smilende ned på sin hustru, Luisana Lopalito, som han allerede har sønnerne Noah på 4 og Elias på 2 år med.

»Jeg elsker dig så meget, mí amor (min elskede, red.),« sagde han.

Parret poserede smilende for fotograferne på den røde løber, og man kunne ane graviditeten på Lopalitos mave. Det er uvist, hvornår hun har termin.

Den gode nyhed om familieforøgelsen kommer efter en svær tid for parret. Den ældste søn Noah fik konstateret kræft i 2016, blot tre år gammel. Michael Bublé trak sig prompte tilbage fra rampelyset og lagde jobbet på is, mens sønnen gennemgik en hård behandling. Heldigvis responderede han godt på behandlingen, og i april sidste år kunne han erklæres rask.

Se åbningen af showet i videoen herunder:

(Billede: BEN NELMS/REUTERS)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populært badested udsat for hærværk:...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Mand afgået ved døden efter voldsomt...
bt.dk
'Paradise'-par havde sex på tv: Sådan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx