Af Bo Poulsen - 01/03-17 15:16

Casper Christensen åbner ny natklub: Her er kravet for at komme indCasper Christensen åbner ny natklub: Her er kravet for at komme ind

Klubbens navn er opkaldt efter smerte.

Bildstrecke im Grossformat »

I februar lukkede Casper Christensen, Simon Lennet og Simon Franks natklub Klub Bisou.

Årsagen var simpel. De gad ikke at feste der.

»Vi har lukket Bisou. Det fandt vi ud af i slutningen af december. Det nåede aldrig at blive til den klub, vi gerne selv ville feste på. Det blev lidt for ungt, syntes vi. De andre drenge og jeg laver de her klubber, fordi vi synes, at det er skide sjovt. Og det var det her bare ikke til sidst,« sagde Casper Christensen til BTMX i februar.

Men nu åbner de for en ny natklub på samme lokation i Lille Kongensgade - men denne gang for et lidt ældre publikum.

Navnet er 'At Dolores', og her skal man minimum være 27 år for at komme ind, lyder det i en pressemeddelelse.

Den nye Mads Mikkelsen? Her er Danmarks nye filmstjerne
Den nye Mads Mikkelsen? Her er Danmarks nye filmstjerne

Udover natklub-trioen er der en række anonyme investorer. Derudover kommer dj Peter Visti til at fungere som musikchef på natklubben. Han fortæller, at natklubben har hentet inspiration fra tidligere natklubber i Buenos Aires i Argentina. Målet er, at de skal lave nogle af de bedste klubfester i verden. Han fortæller, at klubben er for 'professionelle og garvede festconnaisseurs.'

Casper Christensen fortæller om den nye natklub:

'Vi vil introducere en imødekommende, intens og ærlig klub i København. Èn uden alt for meget udenomsnak, der bare handler om at feste med mennesker man holder af. Der er i København i de seneste år gået inflation i gimmicks og underlige tiltag, der i bund og grund intet har med hvorvidt en fest er god eller om en klub er fed at gøre, men udelukkende handler om at kunne råbe højest og få flest mulige overskrifter. Det ræs vil At Dolores gerne holde sig helt ude af. Vi åbner nu en herskabslejlighed i Buenos Aires med en kæmpe altan – midt i København. Vi har alle sammen savnet festen og vores gæster fra tiden på Sunday, så der er ikke det store nye under solen – nu åbner vi en mere eksklusiv og eksotisk udgave af Sunday og vi vil bare gerne sige til alle – Velkommen hjem, vi har savnet jer!,' skriver han.

Casper Christensen. Foto: ERIK REFNER

Til Euroman fortæller han, at festen langt fra bliver kedelig, fordi gæsterne er lidt ældre.

Efter blot fem måneder: Casper Christensen lukker natklub
Efter blot fem måneder: Casper Christensen lukker natklub

»27+ gæster kan også feste som 18-årige – bare med penge og god smag,« siger han til magasinet.

Det bliver samtidig oplyst, at der vil være en række 'private rooms', hvor natklubbens gæster kan gå hen i løbet af nattens festligheder.

Simon Lennet sammenligner den nye natklub med deres gamle natklub, Sunday.

TV: Nu er traileren til Casper og Franks 80'er-komedie landet
TV: Nu er traileren til Casper og Franks 80'er-komedie landet

'På At Dolores bliver festen ligeså intens, bare i meget lækrere omgivelser og med et forøget fokus på nærvær og en helt ny måde at gå ud på, hvor det ikke handler om 500 mennesker der kaster champagne i fjæset på hinanden men mere om den enkelte persons oplevelse og glæde ved at være til stede til festen. Vi vil ramme folk i maven med den her klub. Der hvor følelserne ligger – jalousien, længslen og lysten til at gå linen ud for at opfylde vores mest primale begær. Frank og jeg har efterhånden prøvet alt og vi ved, at det der gør festen god er omgivelserne og sammensætningen af gæster. Ikke opmærksomhed og 18-årige gymnasieelever der råber og skriger – det har denne klub ikke brug for. Vi ved hvordan man bedst behandler vores gæster og det er ikke som at hyrde får, men mere som at give dem alle sammen en mental massage brygget på god stemning, lækker musik og en ægte kærlighed til nattelivet,' lyder det.

Klovn vender tilbage til tv-skærmene med ny sæson
Klovn vender tilbage til tv-skærmene med ny sæson

At Dolores betyder ”smerte” på spansk, men det skal ifølge natklubejerne forstås som længsel efter intimitet, kvalitet, service og ikke mindst plads til at kunne opføre sig en smule storladent.

Ifølge pressemeddelelsen vil At Dolores åbne 24. marts.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen opkalder søn efter legendarisk tv-ikon

LÆS OGSÅ: Casper Christensen viser sønnen frem: Det skal han hedde

LÆS OGSÅ: Casper Christensen jubler: 'Jeg er blevet far'

LÆS OGSÅ: Danskerne skider på Casper Christensens toilet-regel: Så lang tid må du holde dig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
35-årig mand og to børn fundet døde:...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx