Af - 21/06-17 18:42

Petra til bloggere: Hold op med at give folk dårligt selvværdPetra til bloggere: Hold op med at give folk dårligt selvværd

- Jeg gad bare godt, at bloggerne sagde, at det ikke er normalt, at 20-årige piger har en Chanel-taske og otte timer i døgnet til at træne og kun spiser acaibowler med blomster.

storybild

Petra Nagel (Billede: DR Presse).

32-årige Petra Nagel er blevet kendt og populær gennem DR3-programmet 'Petra elsker sig selv', hvor hun lærer sig selv og seerne at blive tilfreds med sin krop.

Men ifølge journalisten er der mennesker, der arbejder på det modsatte - selv om de måske ikke selv er klar over det.

Det er nemlig de bloggere, som gennem bl.a. Instagram giver et urealistisk billede af kvindekroppen, og giver deres følgere dårligt selvværd.

Sådan har du ikke set dansk tv-vært før
Sådan har du ikke set dansk tv-vært før

Det siger hun til ugebladet Alt for damerne.

- Men jeg gad bare godt, at bloggerne sagde, at det ikke er normalt, at 20-årige piger har en Chanel-taske og otte timer i døgnet til at træne og kun spiser acaibowler med blomster og ikke går på arbejde. Jeg ville håbe, der var lidt mere gennemsigtighed, for det tror jeg ville hjælpe alle de normale mennesker, der er i tvivl om deres værd og deres krop, siger Petra Nagel til Alt for damerne.

DR-vært får Vestegns-makeover: Se hendes nye look
DR-vært får Vestegns-makeover: Se hendes nye look

Hun advarer folk imod at opfatte Instagram som virkelighed, fordi man i virkeligheden kun ser et overfladisk glansbillede af andres liv. Og det kan man ikke leve op til, når man sammenligner sig selv med dem.

- Jeg tror ikke, det er sundt for os at kigge så meget på andre mennesker. Man har jo for helvede den telefon i hånden hele dagen, hvor man kan se på de smukkeste mennesker i hele verden. Men Instagram er ikke virkelighed, og skønhed ligger ikke nødvendigvis i en størrelse 36.

Du kan læse mere på ALT.dk og læse hele interviewet i magasinet Alt for damerne, som udkommer på torsdag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx