Af - 18/12-15 13:29

\"Geggo" raser: Vil have lov til at bruge 40.000 på babyudstyr

"Geggo" fra Familien fra Bryggen har brugt 40.000 kroner på babyudstyr til sin ufødte datter. Det er for meget, mener flere følgere af hendes blog og facebookprofil.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg er normalt meget positiv, men nu er det nok.

Sådan lyder overskriften på det seneste indlæg som Stepanie Christiansen - bedre kendt som Linse Kesslers datter "Geggo" fra realityserien Familien fra Bryggen - har skrevet på sin blog.

Det sure opstød er rettet mod nogle af de negative kommentarer, hun har fået på et andet blogindlæg, hvor hun fortæller, at hun indtil videre har brugt på 40.000 kroner babyudstyr til hende og kæresten Cengiz' endnu ufødte datter.

- Jeg må indrømme, der er to steder, jeg nægter at spare: på mad-fronten, hvor jeg til enhver tid prioriterer økologi, og på udstyr til baby. Så vil jeg hellere spare et andet sted for at få det hele til at gå op. De to ting er meget vigtige for mig, skriver hun i indlægget.

'Geggo's drøm: Vil eje en stripklub
'Geggo's drøm: Vil eje en stripklub

Langt størstedelen af kommentarerne er positive, men et par negative kommentarer har fået Geggo til tasterne.

En læser, der kalder sig "Anna," skriver for eksempel:

- 40.000 kr. Seriøst? Det er et vildt forbrug. Hvad med ar have donoreret kr. 10.000 til godgørende formål og du ville stadig have kunnet få det flotteste udstyr? Må jeg spørge om du har et fast job, der kan finansere dette??"

Jeg er normalt ikke fan af sure opstød på bloggen, jeg prøver at holde den så positiv så muligt - men for pokker jeg må ud med det her!

Opslået af Stephanie, Geggo på 17. december 2015

En anden læser, Sara, skriver - Pyhh 40.000 er mange penge, men understreger også, at hun selv har kunnet arve noget babyudstyr fra familien.

Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken
Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken

Geggo refererer også til en kommentar på hendes facebook, hvor en følger skrev en række beskeder om, at hun mente, hun købte for meget babytøj.

Det har nu fået Geggo til at svare igen:

- Jeg går og bliver sådan lidt små-irriteret på mennesker, der føler, de kan tillade sig at kommentere negativt på andres økonomi og fortælle andre, hvad de skal bruge deres penge på, siger hun i indlægget.

- Jeg donerer flere tusind kroner til velfærd hver eneste d. 1. i måneden via min betalingskonto og har gjort det de sidste par år. Det er ikke noget, jeg normalt praler med, da jeg føler, det er en selvfølge, hvis man føler, man har råd til det.

Hun understreger, at pengene selvfølgelig kommer fra et fast job - og snor i økonomien.

- Det kaldes PRIORITERING, og OPSPARING, skriver hun.

Så mærkelige er fanbeskederne til de kendte - læs dem her
Så mærkelige er fanbeskederne til de kendte - læs dem her

Stor hunde-sorg har ramt Kessler-familien: - Mopper er helt ødelagt
Stor hunde-sorg har ramt Kessler-familien: - Mopper er helt ødelagt

Her er Danmarks største... Reality-stjerne!
Her er Danmarks største... Reality-stjerne!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx