Af - 16/08-15 18:56

Vildt! Vejer Kim Kardashians bryster det samme som tre nyfødte babyer?Vildt! Vejer Kim Kardashians bryster det samme som tre nyfødte babyer?

I et afsnit af 'Keeping up with the Kardashians' får Kim vejet sine bryster under sin graviditet hos gynækologen. 11 kilo siger vægten, men kan det virkelig passe?

Bildstrecke im Grossformat »

Fra 17. august og en uge frem vil metroxpress holde Kardashian-fri, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Men inden da skal I ikke snydes for det sidste fix om den 34-årige realitystjerne.

I et af de nyere afsnit af 'Keeping up with the Kardashians' får hun vejet sine bryster hos gynækologen. Brysterne vejer angiveligt omkring 11 kilo, skriver flere medier heriblandt britiske the Mirror, som skulle have set det pågældende afsnit.

Du kan i øvrigt se, hvad brysternes vægt svarer til ude i den virkelige verden i galleriet i toppen af artiklen.

Metroxpress lover Kardashian-fri zone i en uge
Metroxpress lover Kardashian-fri zone i en uge

Kim Kardashian på kant med loven: Tvunget til at fjerne dette foto
Kim Kardashian på kant med loven: Tvunget til at fjerne dette foto

Vi undrede os dog en smule over den massive vægt, og derfor tog vi kontakt til Charlotte Wilkens-Jensen, der er ledende overlæge og speciallæge på gynækologisk-obstetrisk afdeling på Hvidovre Hospital.

Hun vurderer umiddelbart, at den høje vægt for brysterne ikke er så sandsynlig:

- Bryster kan sagtens blive dobbelt så store under en graviditet, fordi de skal lave mælk til barnet. Så storbarmede kvinder bliver rigtigt storbarmede, men det lyder helt vildt, siger Charlotte Wilkens-Jensen til metroxpress.

Hun fortæller, at den normale vægtøgning under en graviditet ligger på omkring 12 kilo i alt, og det er inklusiv barnet i livmoderen.

- Brysterne kommer maximalt til at veje ét kilogram ekstra, siger hun.

Dermed burde Kim Kardashians bryster uden vægtøgningen fra graviditeten være på omkring 9-10 kilo, og meget kan man sige om Kim Kardashian, men så storbarmet er hun måske heller ikke, når det kommer til stykket.

Til sammenligning har Ekstra Bladet tidligere skrevet, at Linse Kesslers bryster vejer omkring fire kilo til sammen. Der er også den tyske kvinde Beshine, der har to kasser, som vejer 18 kilo til sammen.

Her har vi lavet en lille visuel sammenligning af Kim Kardashian og Linse Kessler:

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian deler nøgenbillede for at aflive ondsindet rygte

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx