Anders fra 'Paradise Hotel': Sådan har jeg det efter tv-sex med CarolineAnders fra 'Paradise Hotel': Sådan har jeg det efter tv-sex med Caroline

Caroline og Anders fik hygget sig under lagnerne i aftenens afsnit.

Bildstrecke im Grossformat »

Der var gang i den helt store kysseleg i aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’. For Caroline var det dog ikke helt vildt nok, og hun nævnt flere gange, at hun gerne ville have sex.

Under kysselegen var der dog ingen umiddelbar respons, men hun endte alligevel med at få det, som hun ønskede, da hun og Anders hyggede sig under lagnerne efter mørkets frembrud.

‘Paradise’-baben har før haft sex på hotellet, men for Anders var det første sexoplevelse for rullende kameraer. Det har han det dog fint med.

»Jeg tror egentlig bare, det var resultatet af en masse drinks og varmen. Jeg har det helt fint med det, da jeg tog med til ‘Paradise Hotel’ med den indstilling, at jeg ikke ville lade kameraerne holde mig tilbage,« forklarer Anders, som dog ikke har tænkt sig at lade sine forældre se ham i aktion:

»Altså mine venner og familie er jo forberedte på, at det kan ske, da de ved, det er sådan noget, der sker, når man melder sig til ‘Paradise Hotel’. Men jeg tror måske ikke lige, at de gamle skal se dette afsnit,« griner Anders.

Caroline har det på samme måde som Anders med aftenens hændelser. For hende er Anders en super god ven, de var fulde, og det var hyggeligt med en tur under lagnerne.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen.

LÆS OGSÅ: TV: Onani-Caroline gør det igen

LÆS OGSÅ: TINDER-TAKEOVER: Se hvor GALT det går, når Jonas overtager Carolines profil

LÆS OGSÅ: Ser du 'Paradise Hotel'? Så har du nok lagt mærke til Anders' MANGE look-a-likes

LÆS OGSÅ: TV: Paradise-Caroline får raserianfald, da ny babe tjekker ind på hotellet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx