Af Fie West Madsen - 16/07-17 18:15; Opdateret: 16/07-17 23:09

Mascha Vang overrasket over Rasmus Jarlovs nyhed om bruddet: 'Jeg er stadig så paf'Mascha Vang overrasket over Rasmus Jarlovs nyhed om bruddet: 'Jeg er stadig så paf'

Lørdag meddelte den konservative politiker Rasmus Jarlov på Facebook, at han og blogger Mascha Vang ikke længere var kærester efter lidt over et års forhold - og den nyhed kom tilsyneladende bag på Mascha Vang selv.

storybild

Mascha Vang og Rasmus Jarlov går hver til sit. (Billede: Peter Dahlerup / Danish Beauty A)

Det skriver hun på sin blog.

'Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere. Det blev ikke til den korte status vi havde aftalt for mindst mulig omtale, eller tidspunktet her for,' lyder det fra den 37-årige blogger, som dog bekræfter, at hende og Rasmus Jarlov ikke længere er sammen.

Hun skriver samtidig, at hun har fundet ud af, hvor hendes egen grænse går for, hvad hun ønsker at dele med offentligheden, og derfor valgte hun lørdag ikke at kommentere på nyheden, da det også skete samme dag, som Mascha Vang selv havde skrevet på sin blog, at hendes mor lider af en kræftsygdom.

Mascha Vang har dog senere søndag aften opdateret sit blogindlæg med oplysningen om, at Rasmus Jarlov ikke kendte til Maschas indlæg om hendes mors sygdom, da han skrev Facebook-opdateringen om deres brud.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Rasmus Jarlov er gået fra hinanden

Lørdag aften skrev Rasmus Jarlov på sin Facebook-profil, at de to var gået fra hinanden, og her gjorde han det klart, at det ifølge ham blandt andet handlede om en række praktiske omstændigheder.

'Mascha har sine grunde til at ville stoppe, og for mig handler det først og fremmest om, at jeg synes ambitionen med et forhold skal være mere end at køre frem og tilbage til Dragør. Der må gerne være en ambition om et tættere fællesskab, hvor man som minimum eksempelvis holder ferie sammen, og måske også overvejer at komme til at flytte sammen på et tidspunkt i fremtiden. Ellers vil jeg ikke bruge årevis på det,' skrev Jarlov i opslaget, hvor han også skrev, at han ønsker sin nu eks-kæreste Mascha Vang alt det bedste fremover.

Det var tilbage i juni 2016, at den konservative folketingspolitiker og den kendte blogger stod frem og fortalte om deres forhold.

Den 40-årige Rasmus Jarlov blev valgt ind i Folketinget i 2015 for Det Konservative Folkeparti.

Han var også medlem af Folketinget fra 2010 til 2011, da partifællen Connie Hedegaard 12. januar 2010 nedlagde sit mandat.

Jarlov har også en fortid i Københavns Kommunes borgerrepræsentation. Ved siden af sin politiske karriere driver han desuden vognmandsfirmaet ’Hamlet Tours’, der kører turister rundt til en række turistmål i hovedstadsområdet.

Rasmus Jarlov er desuden medlem af De Berejstes Klub.

37-årige Mascha Vang har tidligere dannet par med tidligere racerkører Nicolas Kiesa, og sammen har de datteren Hollie Nolia.

Fra 2013 til 2015 dannede Mascha Vang par med komiker Andreas Bo. Hun har tidligere arbejdet som bl.a. radiovært, og i dag er hun en af de mest succesfulde bloggere herhjemme.

Mascha Vang oplyser også på sin blog, at hun ikke har yderligere kommentarer.Lørdag aften forsøgte BT at få en kommentar fra Rasmus Jarlov. Han oplyste, at han ikke havde yderligere kommentarer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Hareide om smertehelvede: 'Når du...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx