Af - 20/11-16 14:40

Irina var hjemløs: 'Sådan kæmpede jeg mig tilbage'Irina var hjemløs: 'Sådan kæmpede jeg mig tilbage'

Efter at have medvirket i realityprogrammerne 'Fristet' og 'Divaer i junglen' kunne Irina Olsen ikke få job nogle steder. I dag er hun en af Danmarks mest kendte bloggere. Sådan kom hun tilbage på sporet.

Bildstrecke im Grossformat »

Irina Olsen er i dag en succesfuld blogger med en succesfuld musiker-kæreste og en sød lille datter. Sådan har det ikke altid været.

I 2013, efter at hun havde medvirket i reality-programmerne 'Fristet' og 'Divaer i junglen' på TV3, sad hun fast i en 'reality'-rolle, som ingen ville røre med en ildtang.

- Engang sov jeg selv på gaden. Det var virkelig en dårlig tid. Der har været måneder, hvor jeg levede af tørt rugbrød med leverpostej på en god dag. Jeg kunne ikke finde job, skriver hun på sin blog.

- Der var ingen, der ville have mig. Ingen butikker eller restauranter.(...) Jeg røg på gaden i noget tid, og da jeg tiggende kom på kommunen, fik jeg hånligt svaret 'vi kan ikke hjælpe dig, og måske du skulle tænke dig bedre om, inden du melder dig til 'For lækker til lov' en anden gang.

(Irina Olsen har aldrig medvirket i 'For lækker til love')

Irina afslører nye læber: 'Min kæreste kan godt lide dem'
Irina afslører nye læber: 'Min kæreste kan godt lide dem'

Hun fortæller til metroxpress, hvordan hun efter at have været nede og skrabe bunden tog sig sammen og kæmpede sig tilbage.

- Jeg solgte alt, hvad jeg ejede. Selvom jeg var i pengenød, begyndte jeg at takke nej til flere programmer, da jeg skulle finde ud af, hvad der skulle ske. Jeg fik tigget mine forældre om at komme hjem og bo igen. Jeg fandt et telemarketingsjob, hvor jeg kaldte mig selv for Tina, så ingen kunne kende mig i røret og fandt ud af, at jeg faktisk var en god sælger.

Irina Olsen indsså dog, at hun nok aldrig ville kunne slippe ud af sin 'reality'-rolle, og derfor valgte hun at fokusere 100 % på sin blog uafhængigt af nogle tv-stationer.

Irina er TRÆT af denne kommentar fra mænd: - Kom nu ind i kampen
Irina er TRÆT af denne kommentar fra mænd: - Kom nu ind i kampen

- Jeg brugte masser af nætter på at læse artikler og begyndte på en markedsføringsuddannelse. Jeg sparede penge op, som jeg brugte på online-kurser og e-bøger om business og begyndte at bygge mit brand op.

- Når man (i dag. red.) hentyder til, at jeg ikke er noget værd, eller er en dum bimbo, så griner jeg bare af det. Jeg behøver ikke engang at argumentere for noget.LÆS OGSÅ: Irina Olsen: Nu vil jeg tjene penge på at filme mig selv

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx