Af - 18/03-15 12:32; Opdateret: 18/03-15 13:27

Husker du Eminems datter Hailie? I dag er hun skolens smukkesteHusker du Eminems datter Hailie? I dag er hun skolens smukkeste

Engang var hun Eminems lille pige - i dag er hun skolens smukkeste.

storybild

Rapperen Eminem har ofte sunget om sin lille datter Hailie, der i dag er blevet en vaskeægte babe. (Billede: AP/arkivfoto)

Det føles ikke som så længe siden, at rapperen Eminem tordnede ind på rap-scenen, hvor han i den ene sang efter den anden rappede om sin kærlighed til datteren Hailie. Ja, hende der da bare skulle have sig en 'mockingbird', og hvis ikke den sang, så ville han brække nakken på den. Barske løjer.

Men lille Hailie Jade Scott Mathers er efterhånden blevet 19 år - og en vaskeægte babe. Det viser hun med en selfie på Twitter, der også afslører, hvor meget hun ligner sin berømte far.

Se Hailie Jade Scott Mathers her:


Ifølge E! Online er hun samtidig en ualmindeligt kvik kvinde, der sidste sommer blev færdig med gymnasiet med flotte karakterer. I et indlæg i skoleavisen svarede hun på, hvem der har haft størst indflydelse på hende, og der valgte hun sine forældre.

- Min mor og far, fordi de har presset mig til at blive den person, jeg er, og støttet mig i det, jeg vil, lød det fra Hailie Jade Scott Mathers, der også udmærkede sig som skolens kønneste, da hun blev valgt til dronning ved det årlige skolebal.

Her var begge forældre selvfølgelig på plads. Eminem har tidligere fortalt til Rolling Stone, hvordan rollen som far var det vigtigste for ham. På spørgsmålet om, hvad det betyder at være far, lød svaret fra rapperen:

- At være tilstede og ikke misse noget. Hvis der sker noget vigtigt, uanset hvad det er, så er jeg der. Man skal hjælpe med lektierne, hvis man kan. Det kan være svært. Jeg gennemførte ikke engang niende klasse, så de er meget klogere end mig.

Det er ikke meget Eminem har ændret sig over årene:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny overraskende forskning: Drik...
bt.dk
Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Stor mystik om Superliga-profils skade
bt.dk
Ung mor sagsøger tv-kanal: Blev fyret...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx