Af Jens Holmberg - 14/07-17 14:42

Blogger, reality-stjerne og forfatter - nu vil Fie Laursen også være sangstjerneBlogger, reality-stjerne og forfatter - nu vil Fie Laursen også være sangstjerne

Den 21-årigeblogger og reality-stjerne springer ud som sanger med singlen ’Justin’, der synger om klamme 'playere' i nattelivet

storybild

Fie Laursens største drøm har altid været at synge, men hun har aldrig troet, at det ville blive til noget. (Billede: Linda Kastrup)

Fie Laursens største drøm har altid været at synge, men hun har aldrig troet, at det ville blive til noget. Men nu er hun blevet signet hos A:2 music + management, og hun glæder sig til et musikeventyr og til at skrue ned for at blogge.

Hendes nye single handler om såkaldte ’fuck boys’, der prøver at score hende på smarte natklubber med billige tricks.

»Jeg har mange oplevelser med fyre, der er nogle playere. Fyre på natklubber, der tror, at de kan få mig med hjem ved at sige, at de har en falske belvedere-vodka, dyrt bord, eller at de vil invitere mig til Rom. Men hvis Justin Bieber spørger, så siger jeg selvfølgelig ja. Han måtte gøre alt ved mig. Selv hvis han ville rulle mig i mudder,« siger Fie Laursen.

Fie Laursen er en dansk blogger, YouTuber, forfatter og reality-stjerne og blev kendt, da hun i 2012 stod frem i Aftenshowet som mobbeoffer, hvorefter hun begyndte at blogge om mode og livstil. I 2016 lagde hun en video på YouTube, hvor hun kritiserede sin offentlige person og indrømmede at flere af hendes bloghistorier havde været opdigtede, men at hun fremover ville være ærlig.

Men nu handler det altså om musik, og hendes sang lå allerede top 13 i iTunes efter bare 12 timer. Og det stopper ikke her. Hvis det bliver ved med at gå godt med singlen, så vil hun udgive et album, og hun er allerede i gang med at lave en ny sang, der handler om, at hendes ekskæreste var hende utro.

»Han var mig utro, så jeg slog op med ham for et par uger siden. Han sagde, at det kun var med én pige, men det var sikkert med flere. Det ved man jo aldrig rigtig med fyre. Nu skal jeg sgu ikke date nogen. Jeg skal bare være mig,« siger Fie Laursen.

Men det er ikke det eneste nye for hende. Hun har nemlig fået en lejlighed i Nordsjælland, så det er en ny start. En ny start, der er tiltrængt, efter en række ubehagelige oplevelser på sin nuværende bopæl hos hendes forældre.

»En af grundene til at jeg flytter, er, at der hele tiden er folk, der banker på døren og forleden var der nogen, der kastede en fucking isvaffel på vores hoveddør. Folk synes, at det er sjovt, fordi der bor en, der er kendt,« siger Fie Laursen.

Fie har tidligere udgivet sangen 'Broken Soul', som er blevet afspillet næsten en million gange på YouTube.

Singlen ’Justin’ blev udgivet i dag, og den kan høres på de forskellige musiktjenester. Hør den her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Modeekspert sætter ord på prins...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx