Af - 26/03-16 18:38; Opdateret: 26/03-16 20:55

Virkelighedens Batman? Sådan bruger George Clooney sine Nespresso-millionerVirkelighedens Batman? Sådan bruger George Clooney sine Nespresso-millioner

I bedste Bruce Wayne-stil bruger George Clooney åbenbart indtægterne fra sine mange optrædener i Nespresso-reklamer på spionage.

Bildstrecke im Grossformat »

Clooney er i øvrigt lige blevet gift.

Vi har alle set dem - de der Nespresso-reklamer der skal få en kapselkaffe til at fremstå som gik Jesus på jorden igen. Det gør Jesus eftersigende ikke, men han har til gengæld sendt sin afløser til selvsamme reklamer.

George Clooney er nemlig det højt-profilerede ansigt udadtil for kaffemaskinefirmaet, og man formoder, han tjener en PÆN sum for de mange elegante reklamer.

George Clooney: - Kvinder skal forlange manderoller i Hollywood
George Clooney: - Kvinder skal forlange manderoller i Hollywood

Men ryger de lige ned i lommen på ham selv? Og bruger han dem blot på kvinder, sprut og biler - hvorefter han smider resten væk? Åbenbart ikke.

Til et Nespresso-event i Paris afslørede den sølvgrå charmetrold, at pengene går til en satellit, der spionerer mod en afrikansk diktator - nærmest som en virkelighedens Bruce Wayne. En rigmand der bruger sin formue på at bekæmpe kriminalitet.

Det skriver Parade.

Domstol kræver svar fra Sydafrika om fredet præsident
Domstol kræver svar fra Sydafrika om fredet præsident

- De fleste af pengene bruger jeg på at have en satellit hængende over grænsen mellem Nord- og Sydsudan for at holde øje med Omar al-Bashir, fortæller han.

Modsat Clooney er al-Bashir ikke nogen rar mand. Han er blevet sigtet for krigsforbrydelser for folkemord i Darfur af Den internationale straffedomstol.

LÆS OGSÅ: Sydafrikansk domstol nægter Sudans præsident udrejse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx