Af - 08/03-17 11:45

Brudepar fik taget billeder på stranden: Kan du se, hvem der dukkede op bag dem?Brudepar fik taget billeder på stranden: Kan du se, hvem der dukkede op bag dem?

Et australsk pars bryllupsdag blev lidt mere uforglemmelig, da en kendt filmstjerne pludselig dukkede op, mens de fik taget bryllupsbilleder.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst kan du se billeder af Chris Hemsworth, da han var i gang med indspilninger til filmen 'In the Heart of the Sea'.

Parret Anneka og Kent blev gift i den australske kystby Byron Bay. De var ved at få taget bryllupsbilleder på stranden, da deres forlover pludselig opdagede et velkendt ansigt.

Den kendte skuespiller Chris Hemsworth befandt sig tilfældigvis på samme strand, så forloveren besluttede sig for at spørge, om han ikke havde lyst til at få taget et billede med brudeparret.

Det skriver news.com.au.

Hemsworth, som surfede i området sammen med sine børn og sin kone, Elsa Pataky, poserede glædeligt med brudeparret. Dog var bruden ikke helt med på, hvorfor de fik taget billede med en tilfældig forbipasserende:

- Jeg stod bare og tænkte: 'hvorfor får vi taget et billede med denne tilfældige fyr?' Jeg blev ved med at spørge Kent: 'hvem er den her person?'

Hendes ægtemand, som var lidt småpinlig over sin bruds uvidenhed, måtte fortælle hende, at det var Chris Hemsworth.

Brudeparret fortalte news.com.au, at den kendte skuespiller var helt cool, afslappet og tilbagelænet.

- Vores bryllupsbilleder er af tre mennesker i stedet for to. Kents yndslingsbilleder fra brylluppet er dem med Chris Hemsworth, joker bruden.

Den 33-årige skuespiller, Chris Hemsworth, som er født og opvokset i Australien, er bedst kendt for sin rolle som Thor i Marvel-filmene af samme navn.

Derudover har han spillet med i film som 'Star Trek', 'The Cabin ind the Woods', 'Snow White and the Huntsman' og 'Rush'.

Hans brødre Luke og Liam Hemsworth er også skuespillere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksplosion hos bilforhandler: Tre...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Mand fes på fly: Få øjeblikke efter...
bt.dk
Se BTs karakterer her: Brøndbys 10...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx