Af - 14/03-17 14:55

Popstjerne overtager metroxpress: Følg Ericka Jane på SnapchatPopstjerne overtager metroxpress: Følg Ericka Jane på Snapchat

Den 21-årige popsangerinde, Ericka Jane, overtager i dag metroxpress’ Snapchat-profil. Følg hende hjemme i lejligheden, i fitnesscenter og til koncert med premiere på sin helt nye single.

storybild

- Der plejer at komme et par dickpics haha, men ellers er folk super søde, når jeg er på Snapchat. Jeg glæder mig til at overtage metroxpress’ profil.

21-årige Ericka Jane udsendte for nylig sin nye single ’Insatiable’ og for at lære den unge sangerinde bedre at kende, har metroxpress i dag fået hende til at overtage vores Snapchat-profil ’metroxpress’, så du de næste 24 timer kan komme helt tæt på Ericka Jane og lære hendes univers at kende.

- Jeg elsker Snapchat. Det er min guilty pleasure, og jeg er nok den af mine venner, der er først til at bruge de nye filtre, når der kommer opdateringer. For tiden er jeg vild med leopard-filteret, hvor man får lange øjenvipper og alt bliver trukket ind de rigtige steder.

Ny dansk popsangerinde: 'Sådan gik jeg fra Youtube til turné med Christopher'
Ny dansk popsangerinde: 'Sådan gik jeg fra Youtube til turné med Christopher'

Udover selv at være ualmindelig aktiv på Snapchat, følger hun selv Kardashian-klanen og særligt Kylie Jenner.

- Hun er ikke særlig god til Snapchat, hun ser bare nice ud og har rigtig fedt tøj og et fedt liv. Snapchat er fedt i forhold til at komme tættere på folk end for eksempel Instagram, hvor det er mere opstillet.

Ericka Jane lover at snappe løs fra metroxpress’ profil hele dagen. Hun starter cirka ved ni-tiden, og herefter kan du følge hende hjemme og på arbejde.

- Jeg skal ud og spille min nye single live for første gang på en skole i Ørestaden. Jeg går nok også i fitnesscenter for at lade som om, at jeg træner hver dag, haha. Det kan også være, jeg tager op på mit pladeselskab, men ellers sidder jeg nok bare derhjemme og hygger i lejligheden.

Følg Ericka Jane på Snapchat-profilen ’metroxpress’.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter licens-chok: Over 100.000...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx